SEARCH

Dobar House priprema nezaboravan open-air event

Dobar House priprema veliki open-air event kao finale sezone. Družimo se u prekrasnom vrtu The Garden Taprooma, a tu su svi detalji koje trebate znati
28.05.2024.
IMAGE SOURCE: Promo
RECOMMENDED

Spremite se za nezaboravan open-air event koji označava vrhunac Dobar House sezone uz Schweppes Thursdays! Ove godine, 30. svibnja, pridružite nam se u prekrasnom vrtu The Garden Taprooma od 18:00 do 02:00 i uživajte u ritmovima Prunka, majstora PIV-a, na vrhunskom Funktion One sound systemu.

Četvrtak inače slovi kao dosadan dan što nam je cilj promijeniti. Baš zato je #bornsocial projekt nastao, da vas četvrtkom nakon posla „izbije“ iz monotone svakodnevice sjedenja na kauču i pruži neko novo iskustvo koje smo ovaj put zapakirali u dobar party koji kuha ekipa iz Dobrog Housea. 

open-air event

Open-air event: Pridružite nam se za finale sezone u Zagrebu s Prunkom

30. svibnja Dobar House organizira prvi dnevno-večernji event s publici omiljenim DJ-em – Prunkom! Osnivač PIV Recordsa vraća se u Zagreb na blagdan Tijelova i Dana državnosti, pa su odlučili iskoristiti ovaj slobodan dan za organizaciju house partyja na otvorenom, od zalaska sunca do kasno u noć – po prvi put!

open-air event

Stoga za samo dva dana, bit ćete dio ultimativnog zatvaranja sezone u Zagrebu, slavimo zajedno s legendarnim Prunkom, koji dolazi ravno s Ibize u The Garden Taproom.  Bujno zelenilo The Garden Taprooma, zalazak sunca, Dobar House, ples na otvorenom, ukusna hrana, hladni Schweppes kokteli i house glazba na vrhunskom sound systemu.

dobar house

Schweppes kokteli koji su posebno osmišljeni za evente četvrtkom u #bornsocial priči skrivaju u svojoj miksologiji i novi okus koji ekskluzivno možete isprobati Garden Taproom sigurno nije isto mjesto kakvo ste navikli posjetiti.

Prunk je već nastupao na velikom showu „Dobar House“ u Aquariusu 2022. i na Defected Zagreb 2023. godine. Na oba događaja priredio je neke od najboljih setova koje smo ikad čuli, pa nam se činilo prirodnim završiti zagrebačku sezonu s jednim od naših najdražih DJ-eva!

schweppes born social

Schweppes Thursdays će i ovog puta podržati event s najfinijim koktelima posebnih receptura, osiguravajući da svaki gutljaj bude savršeno osvježenje za vruću plesnu večer. Ne propustite priliku za nezaboravnu večer u srcu Zagreba. Vidimo se 30. svibnja u The Garden Taproomu – osigurajte svoje ulaznice sada i izbjegnite plaćanje više kasnije! Dostupne su u sustavu Entrio.

SAZNAJ VIŠE: