SEARCH

Peti Kupe u subotu stvara atmosferu kultnog kluba Kasheme iz Züricha

Ovu subotu uz DJ-e poznatog audiofilskog bara nastupit će i najpoznatiji nizozemski duo Kamma & Masalo
25.04.2024.
IMAGE SOURCE: Promo
RECOMMENDED

Zamislite klub u kojem DJ zvijezde poput Osunladea i Chez Damiera dolaze na vlastitu molbu svirati besplatno. Upravo to je Kasheme, klub u Zürichu kojeg je najbolje opisati kao audiofilski bar, kulturni hub i epicentar događanja. Mnogi DJ-i obožavaju ovaj klub jer u njemu mogu puštati što žele, a pogotovo ambijentalni zvuk koji inače nemaju gdje svirati.

peti kupe

U ambijentu gotovo dnevnog boravka klub na tri floora s vrhunskim zvučnim sustavom nudi i prostor u kojem publika u opuštenoj i nepretencioznoj atmosferi sjedi i sluša sjajnu muziku. Sličnu atmosferu će u subotu, 27. travnja pokušati rekreirati zagrebački Peti Kupe na posebno uređenoj terasi. Party će i započeti predvečer na terasi, a u noćnim satima se i nastaviti unutar kluba.

Za tu priliku Kasheme Soundsystem predstavljat će trojica DJ-a. Guido Rumi je suvlasnik Kashemea i DJ koji strast nalazi u eklektičnoj fuziji žanrova kao što su jazz, afro, soul, house, balearica i ambient. Cilj mu je uvijek isti – biti izvor pozitivne i poticajne energije.

Romeu je jedinstven i kompletan selektor koji nije našao sreću u komercijalnim zabavama u turističkom okruženju južnog Portugala. Strast za dijeljenjem kvalitetne glazbe odvela ga je do raznih mjesta poput Osla, Lisabona i trenutačno Züricha gdje je dio projekta Kasheme.

peti kupe

SoulMate ili Nick Mazrekaj je osnivač Kashemea, rođen na Kosovu, a odrastao u Švicarskoj. Ovaj pravi glazbeni znalac stvara trenutke i ambijente koji sežu izvan prostora, a muziku koristi da dopre i poveže se sa svima koje sretne.

Posebni gosti ovog izdanja bt će Kamma & Masalo, popularni amsterdamski dvojac i zvijezde etikete Rush Hour u vlasništvu Antala.

Povezani ljubavlju prema plesnoj muzici i enciklopedijskim znanjem o njoj, postigli su teško dostižnu razinu simbioze. Kamma i Masalo predstavljaju pravo slavlje plesne glazbe, zajedničke energije i same sreće. Sve će ih ugostiti Imogenov dvojac Antonio Zuza i Ilija Rudman koji je sam nastupio u Kashemeu čak pet puta. Ulaznice su dostupne na linku.

SAZNAJ VIŠE: