Društvene mreže luduju za ovom Saint Laurent torbom

Čini se da kuća Saint Laurent ima veliki jesenski hit i dolazi u obliku lakirane torbe u boji crvenog vina koja je opsjela društvene mreže
22.11.2023.
IMAGE SOURCE: Instagram/TikTok/Saint Laurent
RECOMMENDED

Svaka sezona ima neki hit komad koji postane viralan na društvenim mrežama. Već odavno znamo da je TikTok nadmašio Instagram u hypeu oko noviteta. Iako je TikTok od početka bio skloniji sirovijem sadržaju i jeftinijim brendovima, luksuzne kuće su uspjele napraviti prostor za sebe i tako stvoriti određenu vrstu dominacije. Pri vrhu su Chanel, Louis Vuitton, Hermes i Saint Laurent koji je posljednji brend u nizu s hit dodatkom.

SAINT LAURENT

@chiaraking

literally my new favourite bag what @SAINT LAURENT #unboxing

♬ original sound – Chiara King
@bstrddd

🍒🍷✨ ysl hobo bag + red wine = perfección 🪄 #ysl#saintlaurent#hobobag#bag

♬ Otra Vez – ProdMarvin

Boja vina uvijek je jedna od traženijih u hladnoj sezoni, a ova nije iznimka. Već smo pisali o dubokoj nijansi crvene kao jednoj od najpoželjnijih, a u Saint Laurentu dolazi u obliku njihove popularne torbe Le 5 a 7 koja ima više verzija. Ova je načinjena od lakirane kože u boji vina i ima prepoznatljivi YSL logo u zlatnoj boji. Unutrašnjost torbe je napravljena od brušene kože. Dimenzije torbe su 23 x 16 cm i ima jedan patentni zatvarač.

SAINT LAURENT
SAINT LAURENT

Duljina ručke se može prilagoditi. Cijena iznosi 1990 eura a možete se predbilježiti za narudžbu na webshopu brenda Saint Laurent ili je pronaći u njihovim buticima diljem Europe.

@stylememary

🍒 Not Mango, Not Miumiu but Saint Laurent Did it, Cherry is the color of this season 🍒Trust me !! #falloutfits #yslbag #tiktokfashion #wardrobestylist #pourtoi #fyp #mango #miumiu

♬ SUPARO (SPEED UP) – WAYNE FLENORY
SAZNAJ VIŠE: