S ovom olovkom postići ćete „strawberry“ izgled usana

Hailey Bieber je u TikTok videu pokazala kako kreirati strawberry izgled usana s njezinim novim lip tretmanom, koristeći olovku za usne koju svi volimo
28.08.2023.
IMAGE SOURCE: Hailey Bieber Instagra,/ NYX

Ljeto još uvijek traje, a strawberry girl“ trend ne jenjava. Hailey Bieber je pozicionirala jagode kao ljetnu make up estetiku suptilno lansirajući svoj najnoviji lip peptid tretman Strawberry Glaze. U ovaj make up trend može uskočiti svatko i to je Bieber pokazala kreirajući na svom TikToku make up look s povoljnom olovkom za usne.

This image has an empty alt attribute; its file name is strawberry_olovka_za_usta2-1024x1024.jpg

U videu, Bieber je napravila mali vodič za strawberry usne koje ćete postići koristeći njezin novi lip peptid. Započela je obrubljujući usne s NYX olovkom „Slim“ u boji „Nude Truffle“, a zatim završavajući s Rhode proizvodom. Bieber nježno ocrtava usne spomenutom olovkom od svega 6 eura kako bi stvorila mekani pjegavo-smeđi izgled koji se nalazi na porama jagoda. Završni look su usne koje baš podsjećaju na bobičasto voće.

@haileybieber

Strawberry Glaze Peptide Lip Treat launches 8/28 at 9am pst. 🍓☺️ @rhode skin

♬ original sound – Annie Korzen

NYX „Slim“ olovka za usne popularna je među beauty entuzijastima koji pametno kupuju. Olovke dolaze u 31 nijansi i imaju kremastu, dugotrajnu formulu. Lip tretman Hailey Bieber još nismo probali pa ne možemo sa sigurnošću reći da je vrijedan novaca, no NYX olovke imamo u svojim kozmetičkim torbicama u više nijansi i definitvno su isplative.

SAZNAJ VIŠE: