Robert Sever ima novu kampanju za kolekciju Manifesto

Robert Sever predstavlja novu vizualnu kampanju za kolekciju Manifesto kao najavu velike samostalne revije koja će se održati 28. rujna u zagrebačkom Mozaik centru
18.09.2023.
IMAGE SOURCE: Robert Sever
RECOMMENDED

Kolekcija za jesen zimu sastoji se od 60 total lookova te je raskošna i bogata zbirka ideja koje su, i ovoga puta, u službi slavljenja žena, ženske ljepote i služe za osnaživanje žena i njihovih osobnosti. Vizualna priča referira se na brojne glazbene utjecaje koje su inspiracija dizajneru i koji su kostur ove kolekcije. Cijela ideja je upravo u sinkroniziranju tema kao što su rock, punk, glam rock, new wave, hippy chic, grunge – te ženske glazbene predstavnice kao muze koje stoje iza ove priče.

Vrlo snažna i referentna kolekcija vodi na vizualno putovanje kroz bogat kolorit, mješavinu uzoraka koji su uvijek romantični i ženstveni i s blagim koketiranjem s etno i retro elementima. Bogatstvo daju i kombinacije koje su nastale recikliranjem jeansa po kojem je brand poznat, sve od raskošnih materijala koji su svedeni na vrlo nosive i suvremene komade. Kao i uvijek brand pokazuje total lookove koji su upotpunjeni ručno rađenim nakitom i pripadajućim detaljima. Kampanja s 30 novih vizuala slavi individualnost, autentičnost i snagu svakog izabranog modela.

“Ovog puta želio sam ispred svog objektiva uhvatiti posebnost lica predivnih osoba koje su mi bila savršeni izbor za ovu priču. Njihova moć je upravo u različitosti, i izgleda i karaktera, a opet svi imaju tu zajedničku crtu sofisticiranosti. Cijela ideja je bila stvoriti priču na kojoj će emanirati teme kojima se bavim kroz samu kolekciju odjeće; utjecaj rock glazbe, nomadski putnici, romska estetika, viktorijana, folklor sjevera, rock zvijezde, punk umjetnost. Sve to kroz prizmu predivne nosive suvremene odjeće.”, otkriva o novoj kolekciji dizajner Robert Sever.

Fotografija- Robert Sever
Produkcija- Slobodan Velicki
Kosa- Kuća četki
Make up- Sabina Šarić Novak i Monika Špoljar za Jane Iredale
Modeli- Laura Bračun, Domagoj Štimac, Mia Puh, Tomislav Drapela, Magdalena Koprek, Mia Uzelac
Asistentica- Katarina Galović

SAZNAJ VIŠE: