Pronašli smo pristupačniju verziju viralne Acne Studios bomber jakne

Volimo pronaći dobar dupe za high end modele iz novih kolekcija - najnoviji primjer je pristupačnija verzija Acne Studios bomber jakne
19.10.2023.
IMAGE SOURCE: Acne Studios Pull&Bear

Krenulo je vrijeme za nošenje jakni i kaputa, a najbolji model za ovo prijelazno vrijeme je definitivno bomber jakna. Bomber jakna nudi beskrajan potencijal – možemo je nositi na potpuno običan outfit ili dotjerati do savršenstva. Nije važno tko ju nosi, ona uvijek ostavlja neki poseban street style dojam koji je lako uklopiti u gotovo sve modne kombinacije.

Jedna od najpopularnijih jakni na Tik Toku trenutno je Acne Studios bomber jakna. Ovaj model dolazi u dvije boje, iako veći dio publike preferira smeđu, duboka nijansa zelene definitivno nije za odbaciti. Jakna izgleda savršeno i na stranicama brenda i na Tik Toku pa nije teško zamisliti da bi izgledala odlično na baš svakom. Ipak tu je pitanje cijene – dok nekim modnim entuzijastima neće biti problem izdvojiti 690 dolara za Acne Studios model, drugi su uspjeli naći vjerodostojan dupe koji izgleda gotovo kao originalna verzija.

@threadsstyling

If you see us wearing this on repeat, mind your business 🖤☔️ #acnebomber #chanelflapbag #chanel #acnestudios

♬ original sound – scarlett

Radi se o Pull&Bear modelu bomber jakne u crnoj boji. Osim razlike u boji i malo drugačijeg zatvarača, nema mnogo stvari koje bi razlikovale originalni i dupe model, osim naravno, cijene. Dok bi za Acne Studios model trebali izdvojiti skoro 700 dolara, Pull&Bear model košta 40 eura. Teško je prosuditi kvalitetu materijala preko ekrana, ali čini se da je Tik Tok zajednica jednako zaluđena dupe modelom koliko i originalom pa smo im odlučili povjerovati.

SAZNAJ VIŠE: