Rimowa x adidas NMD_S1: suradnja za sve ljubitelje putovanja

Luksuzni brend prtljage RIMOWA i adidas udružili su snage i kreirali izvrsnu kolekciju ruksaka i tenisica koje odišu estetikom obaju brendova. Evo što nam kolekcija donosi
16.11.2022.
IMAGE SOURCE: adidas
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Već su nam poznati projekti adidasa i luksuznih modnih brendova poput Guccija, Balenciage i Prade, koji su izazvali svjetsku pomutnju. Ove se godine njemački div odlučio za nešto drugačiju suradnju  s brendom RIMOWA, luksuznim proizvođačem kvalitetne prtljage. Oba brenda svjetski su prepoznata po proizvodnji njemačke kvalitete i bilo je pitanje vremena kada će se udružiti, a za prvu suradnju odabrali su liniju ruksaka i tenisica za sve željne istraživanja.

Brend RIMOWA, osnovan je davne 1898. godine i drži prestižni status u svijetu proizvođača putnih torbi. Njihov dizajn prepoznati ćete po paralelnim aluminijskim utorima koji su zaštitni znak marke i nenadmašivoj kvaliteti zbog koje ćete prtljagu imati godinama. U suradnji s adidasom, RIMOWA nam donosi svoj prvi aluminijski  „RIMOWA x ADIDAS NDMD“ ruksak čiji je dizajn inspiriran traženjem ispunjenja na novim odredištima.  Ruksak kojeg krase prepoznatljivi utori, ima postavljene korisne naramenice s karabinerom i omčama za palac, idealne za planinare, a kako bi bio koristan za svaki dan, njegova unutrašnjost obiluje džepovima s patentnim zatvaračima od kojih se u jedan smjesti cijeli laptop. Nova tehnička rješenja čine ga praktičnim za noćna i dnevna putovanja, a adidas BOOST pjena osigurava udobnost pri svakom nošenju.

Adidas će nam osigurati udobnost obuće prilikom putovanja uz novi dizajn već poznate „NMD_S1“ tenisice. Moderne cipele za aktivni životni stil u kojem je prioritet kretanje, dolaze s futuristički dizajniranim „PrimeKnit“ gornjim dijelom u boji „Titanium“. Paleta boja poznata je onima koji poznaju dizajn kofera, a znimljiv detalj je i narančasta boja koja viri kroz vezice, kao i RIMOWA logotipi na rubovima pete. Na mliječno bijelom potplatu stoji „Made in Germany“ kao bitna oznaka suradnje i potvrda kvalitete. Tenisice se idealno slažu s ruksakom koji izgleda poput minijaturnog kofera, a uz takvu kombinaciju sigurno ćete se izdvajati iz mase.

RIMOWA x ADIDAS kolekcija biti će dostupna od četvrtka, 17.11. u adidasovim i RIMOWA dućanima, kao i na web stranicama RIMOWA.com i adidas.com. Tenisice možete dobiti po cijeni od 250 američkih dolara, dok je ruksak nešto skuplji i košta 1.500 dolara.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: