Pronašli smo najsigurniji IPL uređaj za kućni tretman

Ovaj IPL uređaj za kućni tretman uklanjanja dlačica razvijen je u suradnji s dermatolozima, a testiran je na više od 2000 žena, što ga čini iznimno sigurnim i učinkovitim
31.10.2022.
IMAGE SOURCE: Philips
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Održavanje glatke kože, čak i na osjetljivim dijelovima, lakše je uz IPL uređaj. Još je bolje kad IPL uređaj možemo koristiti kao kućni tretman. Iako IPL tehnologija u salonima postoji već 25 godina, nekad je jednostavno praktičnije odraditi tretman kod kuće. No takav uređaj mora biti ekstra siguran kako bi se i neprofesionalne ruke mogle s njime lako služiti. Naša potraga za sigurnim IPL uređajem dovela nas je do Philipsove IPL tehnologije

Kao lider u zdravstvenoj tehnologiji, Philips je razvio Lumeu IPL u suradnji sa znanstvenicima i dermatolozima čime su osigurali jednostavnost korištenja kao i učinkovitost tretmana. Sama tehnologija uklanjanja dlačica laserom nije nova, ali mogućnost kućnog tretmana koji je iznimno siguran, a pri tome temeljit i učinkovit – jest! Ova Philipsova inovacija donijela je novost na tržište uklanjanja dlačica kod kuće. Philips LUMEA IPL uređaj za uklanjanje dlačica, prilagođen je tome da zadovoljava sve sigurnosne propise za uređaje za upotrebu kod kuće. Lumea je dizajnirana da bude bezbolna čak i na osjetljivim područjima. 

Je li LUMEA uređaj siguran za korištenje?

Lumea je izuzetno siguran uređaj za korištenje kod kuće. Sustav zaštite koji je ugrađen u uređaj, djeluje na više nivoa koji osiguravaju učinkovit tretman bez da oštećuju kožu. Sigurnosni sustav uređaja Lumea dopušta emitiranje svjetla tek kad je nastavak za IPL tretman u potpunom kontaktu s kožom pri čemu tretmansko IPL svjetlo djeluje isključivo na korijen dlake koje želimo ukloniti, bez učinka na kožu.

Sustavu je dodan i UV filter kod nastavka za lice s kojim nema brige oko oštećenja kože prilikom tretmana. Uređaj Philips Lumea razvijen je imajući na umu sigurnost i ne nanosi štetu očima. Kad uređaj nije u potpunosti u dodiru s kožom, tretman prestaje. Zato IPL neće oštetiti oči prilikom tretmana. Svakako dobro prislonite uređaj uz kožu kako biste izbjegli nepotrebno raspršivanje svjetla.

Zašto vidim bljeskove prilikom IPL tretmana?

Bljeskovi koji se mogu vidjeti prilikom tretmana, su znak da tretman funkcionira. Skraćenica IPL znači Intense Plus Light, a to je svjetlo koje djeluje na korijen dlake. Upravo to svjetlo usporava rast dlačica koje želimo s vremenom ukloniti. Broj bljeskova koji možemo vidjeti na uređaju, označava koliko tretmana može odraditi jedan Philips Lumea IPL uređaj, a uređaj se može koristiti godinama. 

Koliko često mogu koristiti LUMEA uređaj?

Kad se koristi pravilno, LUMEA IPL tretman osigurat će glatku kožu bez dlačica čak do 6 mjeseci, a do 92% dlačica će nestati već nakon prva tri tretmana. Postoji optimalan broj tretmana koji se smije odraditi u optimalnim vremenskim razmacima. Broj ponavljanja ovisi o debljini dlačica, boji dlačica te boji kože. Kod najvećeg kontrasta u boji kože i boji dlačica, tretman najbrže djeluje. Kako bi osigurali najučinkovitiji tretman, važno je slijediti upute za korištenje sukladno s vašom bojom kože i dlačica. Neki tipovi će trebati više tretmana, dok će drugi vidjeti prve rezultate vrlo brzo nakon korištenja. Za najbolje rezultate ne zaboravite mijenjati nastavke prilagođenje raznim dijelovima tijela i biti redoviti u praćenju rasporeda tretmana.

Mogu li koristiti LUMEA uređaj ako imam tetovaže?

Lumea je potpuno sigurna za svačiju kožu. To je potvrđeno dermatološkim ispitivanjima diljem svijeta, a o sigurnosti se vodilo računa i prilikom razvoja uređaja. LUMEA je sigurna čak i ako imate madeže, tetovaže, proširene vene ili kapilare. Ipak, prilikom tretmana dobro je prekriti tetovaže, a madeže precrtate bijelom olovkom. Ako na koži postoje izrazito velike vene ili upaljene vene i kapilare, savjetujemo da te zone izbjegavate tretirati. Philips Lumea je potpuno sigurna i bezopasna za uporabu kod kuće, jer svjetlo ne ulazi u krvotok, samo djeluje na korijen dlake.

Što kažu prave korisnice LUMEA uređaja?

Žene diljem svijeta uživaju u Philips Lumei. Neke ga koriste kako bi spriječile urasle dlačice, druge kako bi mogle bez opterećenja uživati u glatkoj koži. Svaka žena koristi Lumeu na svoj način, olakšavajući joj svakodnevicu.

“Jednom nakon brijanja dok sam bila na pozornici, počela me svrbiti bikini zona. Nakon korištenja Lumee to mi se ne događa, jer mi dlačice ne urastaju i koža nije iziritirana.”
Alessandra

“Morala sam se brijati svaka 2-3 dana, jer su mi dlačice smetale kad bih hodala u kratkim hlačama ili suknjama, a koža mi je radi toga bila iziritirana.”
Maria

“Sad konačno imam mogućnost ukloniti sve dlačice i bezbrižno uživati u dugotrajno glatkoj koži.”
Ingrid

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: