Pripremite se za novu dozu smijeha uz Rickyja Gervaisa

Uskoro na Netflix dolazi novi stand-up specijal komičara Rickyja Gervaisa
02.05.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram, Twitter

Četiri godine nakon velikog stand-up hita „Humanity“, poznati britanski komičar Ricky Gervais vraća se na Netflix s novim projektom pod nazivom „SuperNature“. Još je uvijek nepoznat datum izlaska ovog stand-upa, ali Ricky Gervais je na svom Twitter profilu objavio da specijal izlazi uskoro, a na Netflixu već možete pogledati njegovu najavu.

„SuperNature“ je drugi po redu stand-up specijal koji je Ricky Gervais producirao ekskluzivno za Netflix. Njegov prvi projekt „Humanity“ koji je izašao 2018. godine smatra se Rickyjevim najboljim stand-up izvedbom do sad. Nadolazeći specijal snimljen je prošle godine dok je Gervais izvodio svoj SuperNature stand-up program na lokacijama diljem Europe i Ujedinjenog Kraljevstva kao što su London Palladium, Utilita Arena u Birminghamu, M&S Bank Arena u Liverpoolu te SSE Arena na Wembleyju. Rečeno je da je SuperNature bila najveća komičarska turneja u 2021. godini koja je zaradila preko 30 milijuna dolara od prodaje ulaznica.

SundayWorld opisao je novi specijal kao „briljantno smiješan“ dodajući da se „Gervais dotiče svojih neugodnih liječničkih pregleda, načina na koji se nosi sa životom sada kada je nazdravio svom 60. rođendanu i niza tema koje bi većina komičara izbjegavala zbog straha od toga da će biti uništeni od strane ‘policije za isprike’“. Osim stand-up specijala, Ricky Gervais je producirao i glumio u Netflixovoj seriji „After Life“ koja je nedavno zaključila svoju treću sezonu. Također, Ricky radi na još jednom najavljenom stand-up projektu pod nazivom „Armageddon“, no za njega ćemo se ipak morati malo strpjeti.

SAZNAJ VIŠE: