Predmet žudnje: GUCCI x adidas Gazelle zlatne tenisice

Modna kuća Gucci je u sklopu kolekcije „Exquisite“ koja je nastala u suradnji s adidasom izbacila najnovije modele adidas Gazelle tenisica, a mi smo se zaljubili u metalik zlatni model
23.09.2022.
IMAGE SOURCE: Gucci
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Nedavna Gucci i adidas suradnja je doista nešto posebno. Cijela kampanja za jesensku kolekciju „Exquisite“ odaje počast velikom redatelju Stanleyu Kubricku te kinematografiji općenito, ubacujući renesansne elemente. Modna kuća Gucci nedavno je izbacila par novih komada u kolekciji među kojima su se pronašle ikonične adidas Gazelle tenisice, sada u novom Gucci ruhu.

Pod novim vodstvom Alessandra Michelea, Gucci je isporučio Gazelle svih ukusa i stilova. Već smo pisali o tome koliko su nas oduševila dva nova para Gucci x adidas Gazellica: tenisice s poznatim motivima slova „G“ i tenisice s crveno-zelenim prugama, klasičnim adidas simbolom. Modna kuća Gucci je doista unijela osjećaj sofisticiranosti u klasične adidas tenisice. A sada je cijelu kolekciju tenisica podigla na višu razinu s novim metalic gold modelom.

Koža zlatne boje koja izgleda poput folije prekriva cijeli gornji dio tenisica preko kojeg prelaze tri crne pruge s nazubljenim rubovima. Crni vrh pete ukrašen je zlatnim hibridom Gucci i adidas loga. Crveni i plavi detalji nalaze se na jeziku tenisica i vezicama, dok je prepoznatljiva gumena potplata upotpunjena Guccijevim znakom na bočnoj strani. Gucci x adidas Gazelle možete kupiti a 850 američkih dolara online ili u Gucci buticima.

Posjeti naš BURO. SNEAK PEEK specijal za sneakerheadse u kojem je sve podređeno kulturi tenisica. Novi modeli, povijest kultnih modela, poznati sneakerheadovi, ljudi koji stvaraju sneaker scenu, sve će se to pronaći u SNEAK PEEK pregledu koji želite pratiti iz dana u dan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: