Prada je izbacila svoju prvu liniju luksuznog nakita

Modna kuća Prada lansirala je „ETERNAL GOLD“ kolekciju luksuznog nakita koji je rađen od 100% certificiranog recikliranog zlata čime ovaj brend nastavlja njegovati filozofiju održivosti
13.10.2022.
IMAGE SOURCE: Prada
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Nakon što je izbacila novi parfem „Paradoxe“ za kojim smo ludi, Prada se ubacila u izradu luksuznog nakita. Ova modna kuća je predstavila svoju prvu liniju nakita pod nazivom „ETERNAL GOLD“ koja je napravljena od 100% certificiranog recikliranog zlata. Prada njeguje filozofiju održivosti što je već pokazala sa spomenutim parfemom koji ima mogućnost ponovnog punjenja, a sada s recikliranim nakitom nastavlja predanost održivosti.

Komadi nakita iz kolekcije „ETERNAL GOLD“ lansirani su nakon 14 mjeseci razvoja. Nakit je dizajniran za sve spolove, noseći se minimalističkom, ali odvažnom estetikom koja je pečat brenda Prada. Detalji na nakitu uključuju privjeske u obliku velikog srca i trokuta na kojima je otisnut Prada logo. Ovi privjesci nalaze se na zlatnim oglicama u obliku lanca, a  vrhunac kolekcije je zlatna manšeta za ruku.

U kampanji za ovu kolekciju nakita zasjala su tri zaštitna lica: Amanda Gorman, Somi Jeon i Maya Hawke, poznata po  ulozi Robin u seriji Stranger Things. Kolekcija označava novi korak u održivom prostoru luksuznog nakita. Svaki je komad moguće pratiti i provjeriti zahvaljujući Aura Consortium Blockchainu, koji također omogućuje kupcima provjeru autenttičnosti dizajna.

Prada „ETERNAL GOLD“ kolekcija luksuznog nakita dostupna je na online stranici i u trgovinama s odabranim komadima dostupnima putem posebne narudžbe u trgovini.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: