SEARCH

Imamo shopping vodič za savršeni novogodišnji look

S proizvodima iz Armany Beauty ponude kreirajte besprijekoran look s kojim ćete zasjati na novogodišnjem partyju
19.12.2022.
IMAGE SOURCE: PRESS
RECOMMENDED

Svi smo pomalo izgubljeni kad se trebamo odlučiti oko savršenog poklona za najdraže osobe. Umijeće darivanja je poseban talent. Nekad je bolje prepustiti se stručnjacima koji su to odabrali za nas. Tako smo otkrili Armanijevu pomno osmišljenu ponudu za ovogodišnje blagdane, koju predvodi Oskarom nagrađena glumica Cate Blanchet. Armani Beauty blagdanska ponuda pršti veseljem. Istim veseljem kojeg će osjećati bilo tko kome poklonite nešto iz pomno osmišljene ponude vođene Armani Art of Gifting načelima. Inspirirajte se poklonima koje je pripremio Armani Beauty kao jednostavni shopping vodič.

Armani Si: Parfem za sva vremena

Si je parfem s kojim ne možete pogriješiti. On je definicija umjetnosti darivanja. Si u potpunosti utjelovljuje što znači biti moderna žena. Nadopunjuje svaku eleganciju žene koja je istovremeno hrabra i šik. Potpuno samouvjerena i ne zazire od svojih emocija.

Živi život punim plućima i daje do znanja da je tu. Cate Blanchet savršeno opisuje tu modernu ženu kao i mnoge uloge koje je utjelovila. Njezinoj preporuci u potpunosti vjerujemo, stoga možete biti sigurni sa Si parfemskim setom kao odabirom za najbitnije osobe u vašem životu. Razigrane note Armani Si parfema čine ekstrakt ribizla, produbljuje ga dodatak svijetlog drvenastog mošusa, a za efekt iznenađenja dodani su frezija i majska ruža.

https://www.youtube.com/watch?v=Z4Ae4iiI6O4

Moderni Armani beauty klasici

Vizažiste, kao i one koji to žele postati, oduševit će poklon setovi šminke, a pogotovo ruževa i maskare. Armani umjetnost darivanja ne staje samo tu. Kao inspiraciju, Armani nam je pripremio 4 blagdanska looka, savršena za svaku ovogodišnju i novogodišnju prigodu, koji uvijek počinju s poznatom Armani LUMINOUS SILK dugotrajnom podlogom koja prirodno leži na koži. 

THE POWERFUL lookom dominira moćan crveni Armani LIP Power ruž u boji #400. Klasičan i odvažan izlged koji svima dobro stoji. 

THE CHARISMATIC LOOK svu pažnju posvećuje očima koje su naglašene s EYE TINT sjenilima u boji #10 Senso i #11 Rose Ashes. 

THE LUMINOUS LOOK ostvaren je savršen balans između naglaska na oči, s EYE TINT u boji #10 Senso i #27 Sunset, i usana u duboko crvenoj boji LIP POWER #404 Tempting.

MAGNETIC LOOK stvoren je za partije. Sa zaigrano rozim i lila sjenilima u EYE TINT #53 “Garçonne” i #54 “Sienna”, nitko neće moći skinuti pogled s vas. A svi su blagdanski lookovi, kao kruna na kraju, usavršeni sa SMOOTH SILK EYE PENCIL i EYES TO KILL CLASSICO maskarom koja daje definiciju i volumen.

Možete birati između raznih parfemskih muških i ženskih setova nadopunjenih s mirisnim losionima, set ruževa ili setova za čitav look. Više Armani beauty i parfemskih setova otkrijte u Douglas poslovnicama i na webshopu douglas.hr.

SAZNAJ VIŠE: