Počela je vladavina ružičastih tenisica. Ovo su novi modeli

New Balance, Balenciaga, Nike, pa čak i Rick Owens imaju ružičaste tenisice za novu sezonu
10.08.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest

Čini se da nam je nastupilo vrijeme nježnosti jer se ružičasta boja preselila s odjeće i torbica na tenisice i to ne isključivo na lifestyle modele. I sportski brendovi su odlučili da ove godine idete u teretanu ili na trčanje u nekim ružičastim tenisicama. Naravno da se „think pink“ filozofija ne odnosi samo na modele koji su u potpunosti ružičasti. Ova boja se provlači kao detalj na đonu, kroz logotip, u kombinaciji sa sličnim tonovima ljubičaste. Krenut ćemo od svetog grala ženskih tenisica barem kada je riječ o 2022.

Pogađate govorimo o New Balance 550 modelu koji će sutra lansirati novu kombinaciju boja – bubble gum pink i bijelu. I Air Force 1 ima model za pink party koji je proizveden u čast slavljeničke linije „Since 82“. Bijeli klasični kožni model je dobio nježno ružičasti Swoosh i jedan sladak detalj – četkicu s kojom ih možete održavati. U prodaju stižu 1.rujna.

New Balance
Nike

U svijetu luksuznih brendova sigurno će vas zanimati Balenciaga i vječni Tripple S model koji je ostvarenje sna za sve one kojima je ružičasta najdraža boja. U novoj kolekciji koja je nedavno stigla na Farfetch, Balenciaga ima i Track Clear Sole model koji dolazi u nekoliko različitih nijansi ružičaste s transparentnim detaljima.

Jako elegantan minimalistički model ima omiljeni veganski brend Veja i dolazi u sklopu nove kolekcije po cijeni od 149 eura. Čak je i „mračni princ“ mode Rick Owens, proizveo ružičaste tenisice koje estetikom podsjećaju na Conversice. Ako ste raspoloženi za „pink party“, pronašli smo vam najbolje modele koji se trenutno mogu kupiti.

Versace
SAZNAJ VIŠE: