Ovo su najprodavanije tenisice u 2022. godini

2022. godina je bila fenomenalna za sve ljubitelje tenisica. Bezbroj novih releseova, povratak nekih kultnih modela, ekskluzivne suradnje.. pogledajte što se najviše kupovalo
29.12.2022.
IMAGE SOURCE: Nike
RECOMMENDED

S obzirom na količinu tenisica koje se proizvode svake godine moglo bi se zaključiti da se trendovi u ovoj kategoriji brzo smjenjuju, međutim nije tako. Klasične i nosive siluete se prodaju najbolje. Dokazat će vam to i lista najprodavanijih tenisica ove godine koje su u stvari klasici što se tiče kombinacije boja. Po podacima Stocx i platforme Ebay, najprodavanija tenisica ove godine je Nike Dunk Low Panda, a u stopu je slijedi Air Jordan Retro High OG Patent Bred. Nike Dunk Low Panda je izašao u ožujku 2021. godine i od tada je stalno pri vrhu najtraženijih modela.

Zanimljivo je da se na listi najprodavanijih nalazi i nekoliko Yeezy modela unatoč činjenici da je Kanye ove godine imao niz ispada koji su ga doveli do ruba financijske propasti. Pretpostavljamo da je potraga za tenisicama nastala iz želje da se u nekoj dalekoj budućnosti preprodaju po puno većoj cijeni, jer kao što znate Kanye više ne dizajnira za adidas i upitno je što će uopće biti s Yeezy brendom. Ovaj tjedan su predstavili adifoam Superstar model koji nije najbolje legao svim obožavateljima brenda. Neki su u komentarima čak izrazili želju da vrate Kanyea u dizajnerske redove što se naravno neće dogoditi. Yeezy Boost 350 V2 Bone i Yeezy Boost V2 Beluga su bili najtraženiji modeli s Kanyeovim potpisom ove godine. Odličnu godinu je imao New Balance sa svim modelima. Njihove 550 su postale omiljene tenisice svih žena, a u stopu ih prati model New Balance 990 V1.

Najpopularniji brend tenisica je i dalje Nike, a slijede ga adidas, Vans, New Balance i Air Jordan. Za sljedeću godinu je već najavljeno nekoliko uzbudljivih releasova o kojima ćemo vas informirati sljedeći tjedan. Do tad pogledajte sve najpopularnije modele iz ove godine. Još su uvijek dostupni na nekim e commerce platformama, pa stignete u shopping.

SAZNAJ VIŠE: