Ovo je (super) nova torba kuće Prada. Imamo detalje

U svijetu modnih dodataka uvijek se čeka "the next big thing". Prada vodi igru već neko vrijeme, a sada su predstavili novi model torbe koji ćemo pobliže upoznati
30.09.2022.
IMAGE SOURCE: Prada

Pradina nova torba je predstavljena u sklopu jesenske kolekcije 2022. koja je obilovala savršenim komadima od kože. Samo ćemo spomenuti oversized kožni kaput kockastih ramena u boji kestena za kojim još patimo, a patit ćemo i dalje jer košta oko 7000 eura. Prada već neko vrijeme „ubija“ igru s torbama i jedan je od najpopularnijih brendova kada su modni dodaci u pitanju. Nova torba se zove Supernova i na prvi pogled nam izgleda kao da kuća s njom targetira nešto starije kupce od onih iz generacije Z (koji su svima target danas).

Torba je bez sumnje elegantna, ima oblik trapeza i načinjena je od visoko sjajne Spazzolato kože, a potom ručni nasprejana na rubovima kako bi se dobio kontrast. Dolazi u dvije veličine – small i medium, a na raspolaganju su četiri nijanse – alabaster, bijela, crna i zelena. Pradin logo u trokutu je decentno postavljen s desne strane torbe, a logo u srebrnoj nijansi je utisnut na prednji dio torbe. Cijena Small modela koji se trenutno nalazi na Pradinoj stranici iznosi 2700 eura.

SAZNAJ VIŠE: