Ovo je 10 najpopularnijih modnih komada u 2022.

Stranica Lyst je objavila svoje godišnje izvješće o najpopularnijim komadima u ovoj godini. Na listi su se našli svi artikli koje smo viđali po Instagramu te velikog iznenađenja nema
27.10.2022.
IMAGE SOURCE: Prada/Ugg/Valentino/Gucci
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Cijeli svijet se šokirao cijenom Pradine obične pamučne potkošulje s minijaturnim logotipom, ali je ovaj komad bio rasprodan na većini e-commerce platformi. Rezultat? Zauzima visoko treće mjesto na listi najpopularnijih komada ove godine koju je predstavila platforma Lyst. Prvo mjesto je pripalo „mlađoj sestri“ brenda Prada, kući Miu Miu i njihovim baletnim papučicama koje je generacija Z prisvojila kao omiljenu obuću.

MIU MIU
BIRKENSTOCK
UGG

Tu su i neizostavne Birkenstock sandale i to model Boston koji se rasproda čim stigne na police. UGG je također iznimno popularan, a na listi su se našle Tazz sandale koje smo vidjeli na Elsi Hosk, Gigi Hadid i Belli Hadid. Diesel je napravio veliki comeback zahvaljujući kolektivnoj opsesiji estetikom 2000-ih, a na listu je dospio remen s velikim metalnim Diesel logotipom. Zanimljivo je da na listi nema Balenciagine torbe, ali su među najtraženijima njihove srebrne ovalne naočale koje također podsjećaju na razdoblje rave pokreta i čak nas asociraju na modele brenda Oakley koje su svi nosili u to vrijeme. U nastavku pogledajte koji su se komadi još našli na listi najpopularnijih.

PRADA
DIESEL
ADIDAS SAMBA

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: