Ovdje želimo uživati: Lošinj u rujnu postaje nezaobilazna wellness destinacija

Jedinstveni WOW Festival u hotelu Bellevue na otoku Lošinju posjetitelje će oduševiti najboljim i najinovativnijim wellness programom
25.08.2022.
IMAGE SOURCE: PRESS / Unplash / Pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ako tražimo idealnu destinaciju za savršeni weekend getaway, onda je to nedvojbeno otok Lošinj. Ovaj čarobni hrvatski otok već se čvrsto etablirao kao Otok vitalnosti, ali i kao jedno od najekskluzivnijih odredišta na Jadranu. U to će se ponovno moći uvjeriti i svi oni koji posjete jedinstveni WOW Festival koji će se od petka 23. do nedjelje 25. rujna održavati u hotelu Bellevue, istaknutom predstavniku luksuzne kolekcije LH&V-a i ponosnom vlasniku najboljeg hotelskog spa centra na svijetu. Trodnevni bogati program ispunjen pomno odabranim wellness sadržajima očarat će posjetitelje blagodatima ljekovite lošinjske prirode i čarobne uvale Čikat te ih razmaziti posebnim beauty & self-care radionicama i neponovljivim gastro užicima

S obzirom na to da je riječ o događaju pod nazivom WOW Festival, u LH&V-u su se pobrinuli da osiguraju sadržaj koji će u potpunosti opravdati to ime. Atraktivan, dinamičan i zabavan program započinje u petak probranim užicima za tijelo i duh, a goste već od 7 sati ujutro očekuju uzbudljivi sadržaji kao što su Rise and Shine Matcha Bar, Seaside Fun Run, 5 Elements of Qi Gong i nenadmašni Spa-ahhhh Time u Spa i Wellness centru hotela Bellevue. Kako bi uživali u blagodatima rujanskog popodnevnog sunca za goste su pomno osmišljene i aktivnosti kao što su Čikat SUP Adventures, Yoga Flow for Stiff People i WOW Healthy Happy Hour koji će trajati od 19 do 20 sati, a sudionici programa po završetku dana moći će se i relaksirati te uživati u Al Fresco Movie Night-u.  

Ovaj bogati uvodni program zapravo je tek lagano zagrijavanje za ono što slijedi u subotu, koja je osmišljena da bude wow u svakom smislu te riječi. Goste očekuje bogati program tjelovježbe, radionica i terapeutskih aktivnosti za tijelo i um, kao što su Free-Running Clinic, Yoga for Runners, Boot Camp Outdoor Circuit Training, Bubbly Mani Pedi Cabana, Free Dive Meditation, Sea-Tox Workout te Mega Make-up Masterclass. Uz navedeno subota također nudi cjelodnevni Spa-ahhhh Time u prostorima najboljeg svjetskog hotelskog Spa centra prema World Spa Awardsu, a nezaboravna zabava tek slijedi uz Beach Party BBQ večer na plaži u čarobnoj uvali Čikat.

S obzirom na vrlo bogat i aktivan raspored za petak i subotu, nedjelja je kao i na svakom ekskluzivnom vikend eventu LH&V-a rezervirana za opuštanje i uživanje. Za goste će od 9 sati ujutro biti otvoren Recovery Bloody Mary Bar, kada također započinje i Recovery Yin Yoga, odnosno terapija zvukom. Kao i u prethodna dva dana najbolji spa i wellness sadržaji dostupni su kroz cijeli dan, a tu su i dodatni opuštajući sadržaji kao što su Wim Hof Method Breath Work & Forest Walk, Bubbly Mani Pedi Cabana i Free Dive Meditation.

Hotel Bellevue, nositelj nagrade za najbolji hotelski Spa za 2021. godinu, ove je godine ponovno nominiran za ovo prestižno priznanje. Riječ je o jednom od najposebnijih i najboljih Wellness&Spa sadržaja na čitavom svijetu, a ovaj je festival iznimna prilika da dožive sve čari wellnessa na najvišoj svjetskoj razini. Osim najbolje svjetske Spa&Wellness ponude, LH&V se može pohvaliti i ponajboljom gastronomskom ponudom na Mediteranu te stoga svi gosti WOW Festivala svoj weekend getaway iz snova mogu zaokružiti u Michelinom nagrađivanim LH&V signature restoranima – restoranu Alfred Keller, dvostrukom nositelju Michelinove zvjezdice i restoranu Matsunoki, jedinom japanskom restoranu na hrvatskim otocima i nositelju Michelinovog tanjura, a koji je ujedno i najbliži središtu svih zbivanja na WOW Festivalu jer je smješten upravo u hotelu Bellevue.

Cijena ovog spektakularnog trodnevnog eventa iznosi 180 € te obuhvaća sve aktivnosti, uključujući i Beach Party BBQ. Uživanje u ovim atraktivnim sadržajima dostupno je i za one kojima više odgovara samo jednodnevni aranžman. Za posjetitelje koji u programu WOW Festivala žele uživati samo u petak ili nedjelju cijena iznosi 70 € dok, dok cijena za subotnji program koji uključuje i Beach Party BBQ iznosi 100 €.

U tijeku su pripreme za uzbudljivu jesen, well-being trendovi koje želimo uvesti u život i naravno beauty tretmani i noviteti o kojima želimo saznati više. Sve novosti pronađite na jednom mjestu u našem BURO. BEAUTY: BACK TO THE CITY specijalu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: