Ovaj parfem je postao viralan na društvenim mrežama i to s razlogom

Novi parfem Ariane Grande "Mod Vanilla" je miris koji na društvenim mrežama svi žele nositi. S ovim biste parfmemom trebali dobiti mnoge komplimente, u čemu je tajna?
23.05.2023.
IMAGE SOURCE: douglas.hr/ Instagram @arianagrande/ Twitter @TeamAriana
RECOMMENDED

Društvene mreže diktiraju mnoge trendove pa tako i koje mirise ćemo nositi. TikTok je mnoge indie brendove parfema pretvorio u kultne mirise koje svi žele nositi. No, rijetko kad smo mogli vidjeti da će na TikToku postati viralan parfem koji stiže iz celebrity brenda. Sve do sada. Društvene mreže su lude za novim parfemom Ariane Grande „Mod Vanilla“.

Parfemi s mirisom vanilije ponovno su veliki hit, i to ne samo u zimskim mjesecima. Tople note vanilije savršeno se slažu s vrućim ljetnim noćima. S obzirom na to da je ovaj slatki začin zaludio Internet, nije ni čudo što je najnoviji parfem Ariane Grande s vanilijom postao viralan, skupivši 428 milijuna pregleda na TikToku. Prema kreatorima sadržaja na TikToku, „Mod Vanilla“ je parfem koji svaki ljubitelj mirisa mora imati u svojoj kolekciji.

Mirisne note „Mod Vanilla“ parfema

Oni što parfem „Mod Vanilla“ čini viralnom senzacijom je njegova kompleksna piramida mirisnih nota. Otvara se s veličanstvenim notama ružičaste frezije, crne šljive i malo mošusa. Zatim se miris razvija s notama bijelih pralina, maslacem od irisa te laticama jasmina. Za kraj, parfem očara notama vanilije i kokosa. Mnogi TikTok kreatori rekli su kako dobivaju brojne komplimente dok nose ovaj parfem. Ariana Grande „Mod Vanilla“ parfem od 30 ml možete kupiti u Douglasu  za 48,97 eura.

SAZNAJ VIŠE: