SEARCH

Ova knjiga vas vodi kroz najpoznatije Barbie kuće

„Barbie Dreamhouse“ je nova Mattelova knjiga koja daje detaljan pogled na najlegendarnije Barbie kuće u posljednjih 60 godina
20.12.2022.
IMAGE SOURCE: Mattel Creations/ Instagram @strawberry_catmeow
RECOMMENDED

Dok smo bili djeca, uvijek smo maštali o slaganju vlastite Barbie kuće, a osmijeh nam se razvukao od uha do uha kad bi na božićno ujutro ugledali Barbie rezidenciju s dnevnim boravkom, kuhinjom, spavaćom sobom, kupaonicom i prostranom terasom. Točno smo znali kako ćemo te prazne, ali lijepo uređene prostore pretvoriti u dom naše omiljene lutke. Barbie kuća iz snova dolazila je u svim oblicima i čak sada kao odrasli, i dalje se divimo dizajnu svih Barbie rezidencija. Zato nas je oduševila Mattelova nova knjiga pod nazivom „Barbie Dreamhouse“.

Ova coffe-table knjiga istražuje 60 godina najlegendarnijih Barbie kuća i domova te prikazuje kako je ova modna ikona imala i izvrstan ukus za arhitekturu i dizajn. Unutar knjige otkrit ćete 152 stranice  originalnih planova rasporeda kuća, privlačne fotografije te razgovore s povjesničarima arhitekture i dizajnerima koji su pridonijeli evoluciji Barbie kuće iz snova.

Knjiga „Barbie Dreamhouse“ omotana je u priklade ružičaste korice i deklarirana je kao limitirano izdanje koje čini dio jedne povijesti. Knjiga će pobuditi interes svih ljubitelja Barbie pa i onih koji imaju istančan ukus za dizajnom interijera. „Barbie Dreamhouse“ je nažalost rasprodana i to se dogodilo na isti dan kada je izašao trailer za nadolazeći Barbie film s Margot Robbie. Ipak, možete se predbilježiti na Mattelovu web stranicu kako bi vam došla obavijest o tome kada će knjiga ponovno biti u prodaji. U međuvremenu, pogledajte remek-djelo koje donosi trailer Barbie filma što u kina izlazi 21. srpnja iduće godine.

SAZNAJ VIŠE:
Lucija Vogrinc
| 22.07.2022.