Otkriven je prvi Barbie look Margot Robbie u nadolazećem filmu

28.04.2022.
IMAGE SOURCE: Twitter, Instagram, Mattel

Najslavnija „osoba“ na svijetu nije niti Kim Kardashian, niti Beyonce, a ni kraljica Elizabeta, već Barbie. Ova najpoželjnija lutka svakog djeteta dolazi u različitim oblicima, ima brojne talente i zna svaki posao na svijetu, jaše, vozi automobil i motor, a dobila je i svoje serijale crtića. Bilo je krajnje vrijeme da se netko uhvati u koštac sa snimanjem pravog igranog filma o ovoj plavokosoj ikoni. Iako se Barbie može pronaći kao brineta, crnka i riđokosa, ipak najviše pamtimo originalnu verziju vesele plavuše. I napokon ćemo imati priliku uživati u nadolazećem Barbie filmu u kojem je u ulogu barbike uskočila ni više ni manje nego prekrasna Margot Robbie. Uz Margot, ne smijemo zaboraviti spomenuti da vječnog Barbienog dečka Kena utjelovljuje omiljeni glumac Ryan Gosling.

Film pod jednostavnim nazivom „Barbie“ nastao je pod palicom redateljice Grete Gerwig koja je također napisala i scenarij zajedno s kolegom Noahom Baumachom. Datum izlaska ove dugoočekivane live-action avanture omiljene lutke je 21. lipnja 2023. godine, a objavljen je u utorak tijekom Warner Bros. predstavljanja na CinemaConu u Las Vegasu.  Osim Margot i Ryana u glavnim ulogama, svoj doprinos Barbie svijetu dat će i Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera, Simu Liu te Will Ferrell. Što se tiče same radnje filma, ona je još nepoznanica, ali je Margot Robbie izjavila da će film publici dati „ono što niste ni znali da želite“.

Na društvenim je mrežama podijeljena slika prvog izgleda Margot Robbie u Barbie izdanju. Na slici Margot sjedi u toliko poznatom ružičastom kabrioletu, nasmiješena od uha do uha dok na sebi nosi majicu bez rukava s plavo-bijelim prugama u kombinaciji s plavom trakom za kosu na bijele točkice. Ružičasta i plava boja vrište sa slike što je apsolutno pravi Barbie stil. Jedva čekamo otkriti koje će sve odjevne kombinacije nositi Margot Robbie u filmu jer ova australska glumica ipak igra ulogu prave fashion ikone!

SAZNAJ VIŠE: