Keanu Reeves se vraća kao John Wick u spinoff-u „Ballerina“

„Ballerina“ je drugi spinoff franšize „John Wick“, a potvrđeno je da će se omiljeni Keanu Reeves za spomenuti spinoff vratiti u ulogu umirovljenog ubojice
11.11.2022.
IMAGE SOURCE: IMDb/ Instagram

Obožavamo trilogiju akcijskih trilera „John Wick“ gdje se u glavnoj ulozi iskazao svima omiljeni Keanu Reeves. Ovaj neo-noir američki film spoj je Matrixa i Blade Runnera te svih onih filmova u kojma glavni protagonist istjerava pravdu. Nestrpljivo iščekujemo četvrti dio Johna Wicka koji u kina dolazi 24. ožujka 2023. godine, a sada nas je oduševila vijest da Keanu Reeves nije gotov s John Wickom. Naime, će glumac ponovno uskočiti u Wickove cipele u spinoffu-u za spomenutu franšizu „Ballerina“.

U filmu „Ballerina“ glavna uloga pripasti će Ani De Armas koju smo nedavno gledali u filmu „Blonde“, a uz nju se predviđa i povratak Iana McShanea kao Winstona iz „John Wick“ franšize, upravitelja hotela Continental. Iako je Reevesov povratak potvrđen, još se ne zna hoće li reprizirati svoju ulogu kao cameo pojavljivanje ili će imati veliku ulogu u zapletu Ballerine.

„Ballerina“ se trenutno snima u Pragu i predstavlja drugi spinoff „John Wick“ franšize te nastavak filma „The Continental“. Fanovi još uvijek ne znaju kako će se „Ballerina“ uklopiti u trenutni vremenski pravac franšize, ali mogli bi to uskoro saznati. Pratimo daljnje informacije.

SAZNAJ VIŠE: