Nove kolekcije tekućih pudera kojima se veselimo

Njega kože je odavno stavljena ispred šminke po važnosti, pa su tri popularna make up brenda lansirala tekuće pudere koji predstavljaju hibride između make upa i skincarea
25.08.2023.
IMAGE SOURCE: Instagram @r.e.m.beauty, @maccosmetics, @glossier/ MAC Cosmetics/ Glossier

Kako se pomičemo prema jeseni i hladnijim danima, tako je slojevitost postala primamljivija. Jesen je idealno vrijeme brendovima za lansiranje tekućih pudera koje vraćamo u make up rutinu. No, i dalje su mat puderi visoke prekrivne moći out: formulacija mora biti lagana, prozračna i mora sadržavati kombinaciju make upa i skincarea. Uzimajući u obzir važnost skincarea, tri popularna brenda odlučila su lansirati tekuće pudere s kojima jedva čekamo kreirati jesenske make up lookove.

MAC Cosmetics: Studio Radiance Serum-Powered puder

MAC Cosmetics zna da su u fokusu skincare i make up proizvodi s finišem „tvoja koža, ali bolja“ pa su tako lansirali novi tekući puder s 80% serumske baze. Studio Radiance Serum-Powered je hibrid između pudera i seruma te sadrži 10% otopine hijaluronske kiseline koja pruža trenutnu hidrataciju, blistavost i glatkoću kože. Puder je formuliran kao lagana gelasta tekstura, no nek vas ona ne zavara. Ovaj novi MAC proizvod ima visoku prekrivnu moć, trenutačno izjednačava ten, zamagljuje pore, crvenilo, tamne mrlje i sitne bore. Studio Radiance Serum-Powered puder dostupan je u 56 boja i sadrži 33 skincare sastojka. Cijena je 46 dolara.

Glossier: Stretch Fluid puder

Glossier je brend koji je uvijek na prvom mjestu stavljao njegu kože. Dok je 2016. godine vladala „full make up“ era, izbacio je lagani korektor Stretch Balm za svježi izgled koji je osvojio beauty zajednicu i postao njihov kultni proizvod. Slijedeći svoju filozofiju, Glossier je sada lansirao tekući puder Stretch Fluid 89% skincare baze. Riječ je o hidratantnoj formuli gel-kreme koja sadrži sastojke biljnog podrijetla kao što su skvalan i glicerin za očuvanje vlage u koži. Dodani pigmenti s aminokiselinom stapaju se s kožom za fleksibilnu pokrivenost koja ivi na koži, a ne u koži. Stretch Fluid puder dostupan je u 32 boje i košta 34 dolara.

r.e.m. Beauty: Sweetener puder

Arianin r.e.m. Beauty lansira svoj prvi tekući puder pod nazivom „Sweetener“. Dolazi u čak 60 boja i formuliran je s hydra smooth esencijom brenda, ekstraktom lista maline, hijaluronskom kiselinom i niacinamidom. Dizajniran je za prekrivanje, ujednačavanje tona kože i smanjivanje nesavršenosti, čineći kožu blistavom i svježom. Iako je lagane teksture, puder se može nadograđivati kako biste postigli želejnu prekrivenost. Cijena mu je 35 dolara i može se naručiti na web stranici brenda.

SAZNAJ VIŠE: