Nova Assouline izdanja za strastvene ljubitelje putovanja

Izdvajamo za vas najnovija izdanja Assouline coffee table knjiga čije će vas vrhunske ilustracije i nevjerojatne priče odvesti na put oko svijeta
11.09.2022.
IMAGE SOURCE: Assouline
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Francuska izdavačka kuća Assouline često nas časti veličanstvenim izdanjima coffee table knjiga. Assouline je oživio tržište ilustriranih knjiga koje toliko volimo, obraćajući se novim temama na suvremen način. Svijet mode, dizajna i luksuza pretočen je u stranice živopisnih ilustracija popraćenih pričom koja nam daje uvid u sve ono lijepo. Osim luksuznih i modnih knjiga, Assouline predstavlja coffee table knjige koje nas vode na putovanje po svijetu. U njima šećemo po ulicama gradskih metropola, uživamo u prirodnim ljepotama svjetskih destinacija te učimo o kulturi i lokalnm zajednicama mjesta diljem svijeta. Ako ste putoholičar, ovo su knjige definitivno za vas. Izdvojili smo popis najnovijih izdanja koja se prodaju za 95 eura.

Villeggiatura: Italian Summer Vacation

Svatko sanja o životu La Dolce Vita: ukusna kuhinja, krajolici koji oduzimaju dah, legendarne scene i kulturno blago. Uranjanje u destinaciju u svom najčišćem obliku, ovaj način života je savršeno uklopljen u Belmondova talijanska imanja, gdje se vrijeme provodi u ležernosti lokalnih ritmova od iznimne važnosti. Bilo da uživate u pogledima na talijansku rivijeru ili ste oduševljeni beskrajnim brežuljcima Toskane, ovaj talijanski koncept Villeggiatura obuhvaća opisane osjećaje. Koncept je definiran kao produženi boravak na jednom mjestu. S ovim ćete izdanjem zajedno s Belmanom putovati od Portofina do Firence, od Venecije do Taormine, i to uz Villeggiaturu: talijanski ljetni odmor. Sanjarit ćemo o ljetu uz ovu knjigu!

Bali Mystique

Meka za surfanje, tropski raj, središte arhitekture od bambusa-ovaj „Otok bogova“ sadrži mnoštvo toga. Bali svake godine bez premca okuplja milijune posjetitelja te ravnotežom meditacije i uživanja u zabavi, prkosi stereotipu o spokojnoj oazi. Lokalna kultura se prožima kroz svakodnevni život, a s druge strane, Bali nudi luksuzna odmarališta uz plažu i divlji noćni život. U knjizi „Bali Mystique“ prošetat ćete plažama s crnim pijeskom, susresti se s dramatičnim vulkanima i veličanstvenim vodopadima, a uronit ćete i u svijet bambusove arhitekture, rižinih terasa te surferske zajednice.

Costa Smeralda

U savršenom skladu s prirodom, Costa Smeralda uzdigla se iz nenaseljenog, netaknutog područja na sjeveroistočnom vrhu Sardinije. Otkrivajući neograničen potencijal područja, princ Aga Khan i drugi zainteresirani suradnici krenuli su s transformacijom Costa Smeralde u luksuzno i ekskluzivno mjesto za bijeg. VIP gosti kao što su Marisa Berenson, Roberto i Eva Cavalli te Naomi Campbell, dugi niz godina uživaju u ovom čarobnom mjestu koje mami mirisima smreke pomiješanog sa slanim okusom sveprisutnog Mediterana. Prirodno obilje regije besprijekorno se kombinira s arhitektonskim stilom koji Costa Smeraldu čini jedinstvenom lokacijom.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: