Ništa bez drame: modni brend tuži Hailey Bieber

Nisu prošla ni dva tjedna otkada je Hailey Bieber predstavila svoj jako iščekivani beauty brend, a već su krenuli problemi
23.06.2022.
IMAGE SOURCE: Rhode Skin

Cijeli svijet je s nestrpljenjem čekao da Hailey Bieber predstavi svoj skincare brend Rhode Skin koji bi svim korisnicama trebao dati taj lijepi zdravi ten kakav Hailey ima. Kao što to obično biva s celebrity brendovima ni ovo lansiranje nije počelo bez kontroverze. Tek što se Internet stišao oko SKKN by Kim linije koju je predstavila Kim Kardashian i za koju je navodno „posudila“ ime od manjeg beauty brenda, na društvenim mrežama je najavljena tužba za Rhode Skin. O čemu se radi? U Los Angelesu već 9 godina posluje brend Rhode Fashion koji je odjenuo mnoge poznate dame. Dakle ne radi se o nekom skroz malom brendu koji baš nitko ne poznaje. Osnivačice Phoebe Vickers i Purna Khatau su objavile post na Instagramu u kojem su obavijestile javnost da su tužile Hailey: „Prije devet godina smo dale otkaze i osnovale brend iz našeg stana. Tvrtka je doslovno nastala iz ničega, a danas se naši komadi nalaze u svim high end dućanima diljem svijeta. Mi smo dvije poslovne žene koje su se sprijateljile na fakultetu i koje su kroz godine teškog rada stvorile svoju tvrtku. Divimo se Hailey Bieber. Radila je vrijedno na svom skincare brendu i ne želimo je postavljati u ovu situaciju, ali moramo zaštititi svoj posao. Hailey je pokušala kupiti naše ime prije 4 godine i odbili smo je“ – stoji u izjavi.

Ako Rhode dobije ovu tužbu, Hailey Bieber će biti prisiljena da promijeni ime brenda. Ne znamo tko ju je savjetovao da ga ipak uzme iako su je djevojke odbile prije 4 godine. Nitko iz Bieber tima nije komentirao ovaj potez.

SAZNAJ VIŠE: