Nike dodaje popularnu Cortez siluetu svojoj „Since 72“ liniji

Tenisice svakim danom imaju sve više boja, a tom trendu odlučio se priključiti i Nike sa svojom poznatim Cortez tenisicama
26.03.2024.
IMAGE SOURCE: Nike

Dani su sve topliji i sunčaniji, što znači da je vrijeme da monokromatske kombinacije ostavimo iza sebe i svojoj garderobi dodamo malo boje. Bijeli modeli tenisica će uvijek biti klasici koje ćemo nositi i u proljetnoj sezoni, ali svijet tenisica svakim danom postaje sve šareniji. New Balance je već predstavio svoj najpoznatiji 550 model u šarenilu boja, a sada smo pronašli još jednu siluetu koja je kao stvorena za ovo razdoblje, a to je Nike Cortez „Since 72“ model.

nike tenisice

Nike Cortez „Since 72“

Nike je odlučio Cortez siluetu dodati svojoj liniji iteracija „Since 72“ i stvorio model savršen za proljeće. Nadolazeća ženska ekskluziva ima požutjelu kožnu podlogu koja je ukrašena kontrastnim plavozelenim tonovima. Posebni vintage Nike logo nalazi se na jeziku, peti i ulošcima na kojima se nalazi i prepoznatljiva „Since 72“ oznaka.

nike cortez since 72

nike cortez

Nike Cortez „Since 72“ tenisice leže na međupotplatu s crtom plavozelene boje, a bijele vezice povezuju cijeli dizajn u jednu smislenu cjelinu. Ovo je samo jedan od modela koje je Nike pripremio za proljetnu sezonu 2024. godine, a trebao bi biti pušten u prodaju u sljedećih nekoliko tjedana.

tenisica

logo
SAZNAJ VIŠE: