Ovo su najšarenije New Balance 550 tenisice koje ste vidjeli

New Balance ima najveći rast popularnosti u kategoriji tenisica i ne vidimo naznake da će uskoro zastati. Njihov New Balance 550 model je probio led prije nekoliko sezona i od tada samo nižu hitove
01.03.2024.
IMAGE SOURCE: New Balance
RECOMMENDED

New Balance 550 model je ovom brendu otvorio jednu sasvim novu nišu stylish žena koje su pod utjecajem trenda tenisica u ovom modelu pronašle svoj idealan primjerak. Kako? Pa New Balance 550 je izašao u pravo vrijeme u pravoj kombinaciji boja. Bottega zelena je dominirala trendovima nekoliko sezona i upravo je taj zeleno-bijeli colorway New Balance 550 otvorio ovo unosno tržište. Žene će potrošiti na tenisice kao na dobar par stilleto cipela ako je dizajn dobar i ako postanu trendovski komad. Od tada je New Balance 550 doživio bezbroj različitih izdanja i gotovo svako je bilo uspješno.

New Balance bilježi veliki rast popularnosti na svjetskom tržištu tenisica i to se može zahvaliti i brojnim suradnjama s brendovima na čelu s Aime Leon Dore koji je izbacio najviše hitova. Ovaj dizajn nije nastao u suradnji s niti jednim brendom ali je colorway pod utjecajem poznatog japanskog streetwear brenda A BATHING APE®’ iza kojeg stoji Nigo, sadašnji kreativni direktor muške mode u kući Kenzo.

Color blocking je u najmanju ruku intenzivan i vjerujemo da nikada nismo vidjeli ovoliko boja na 550 modelu. Zelena, Ružičasta i žuta dominiraju u kombinaciji glatke i sjajne kože, a drugi colorway je kombinacija ružičaste, smeđe, baby plave i jarko crvene. Trenutno nije poznat datum lansiranja, a cijena bi se mogla kretati oko 120 eura.

SAZNAJ VIŠE: