Nicole Kidman i Bella Hadid u novoj Balenciaga kampanji

Balenciaga je možda otišla s Twittera, ali su još uvijek aktivni na Instagramu gdje posluju po sistemu objavljivanja i brisanja sadržaja. Sada su objavili novu kampanju koja je krcata poznatim licima
22.11.2022.
IMAGE SOURCE: Balenciaga/Joshua Bright
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ako se sjećate couture revije brenda Balenciaga koja se održala ove godine u Parizu, onda znate da se na pisti pojavila i Nicole Kidman. Glumica je postala i zaštitno lice nove kampanje ‘Garde-Robe’ koja je upravo objavljena na društvenim mrežama i web stranici brenda. Kidman nosi fantastičan kaput od teksturirane kože i plisiranu midi haljinu s uzorkom točkica koja je predstavljena u sklopu proljetne kolekcije brenda. U kampanji se nalazi i nova omiljena manekenka brenda – Bella Hadid koja je postala prava ambasadorica kuće.

Naime Bella se nalazi u svim Balenciaginim kampanja od početka ove godine, a bila je i glavno lice kolaboracije s Adidasom. Kampanja je snimljena u uredima na Wall Streetu gdje je brend održao reviju, a iza vizuala stoji Joshua Bright. Kolekcija stiže u Balenciagine dućane u prosincu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: