Kim Kardashian, Nicole Kidman i Dua Lipa prošetale pistom za Balenciagu

Tjedan visoke mode u Parizu je danas obilježila regija kuće Balenciaga na čijoj su pisti prošetale sve poznate ambasadorica brenda
06.07.2022.
IMAGE SOURCE: Haute Couture Fashionista Instagram /Balenciaga
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Zanimljivo je kako je jedan od najalternativnijih luksuznih brendova danas ujedno najveći celebrity brend danas. Pritom Demna okuplja različite profile poznatih ljudi od kojih neke nikada ne bismo mogli zamisliti u Balenciagi. Iskreno nismo sigurni vjeruje li pola njih u tu estetiku (jer svi smo vidjeli njihova izdanja prije), ali Balenciaga je ultimativno cool, pa ako Demna kaže da se nosi lateks preko glave nosit će ga. Sad kad smo progurali kroz uvod možemo kazati da je na danas održanoj couture reviji celebrity pojeo odjeću jer svi su snimali i gledali u Kim Kardashian, Dua Lipu, Nicole Kidman, Christine Quinn.

Revija je održana u Balenciaginom pariškom salonu koji se pokazao kao veliki izazov za modele u balskim haljinama. Posljednji izlaz u voluminoznoj vjenčanici optočenoj kristalima je bio posebno napet jer je model zastajkivao na svakom koraku zbog haljine koja joj se plela pod cipele. Zanimljivo je da će kolekcija već danas biti dostupna na Balenciaginoj stranici što inače nije praksa kada govorimo o visokoj modi. Navodno će najskuplji komad koštati 100 tisuća eura, dok će torbe koštati između 10 i 15 tisuća eura.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: