Niche brendovi za njegu kose s kojima ćete vidjeti brze promjene

Obnovite kosu s niche inovacijama za njegu kose kako bi brzo vidjeli promjene u jačini kose, volumenu pri korijenu kose te sjaju vlasi
04.10.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Kosa zaslužuje našu pažnju i zaštitu jednako kao i lice. Inovativna niche grana beauty industrije postaje sve popularnija, pa tako i u svijetu njege kose kojoj je potrebna posebna pažnja. Niche brendovi za njegu kose donose posebne spojeve esencijalnih i hranjivih ulja kojima tretiraju specifične probleme kose kao i inovativne sastojke koji klinički dokazano poboljšavaju zdravlje kose od tjemena i korijena pa do vrhova.

Leonor Greyl njega kose s esencijalnim uljima

Ovaj legendarni inovativni brend za njegu kose nastao kao plod ljubavne priče Leonor i Jean-Marie Greyl koji su spojili svoje strasti prema luksuznoj njezi kose i poznavanju esencijalnih ulja, nastao je 1968 u Parizu. Brend do danas nudi čitav niz specijaliziranih proizvoda za njegu kose poput predtretmana Huile de Leonor Greyl za kosu oštećenu suncem, koje dubinski hidratizira kosu i stvara zaštitnu hranjivu barijeru na samoj vlasi kose.

Kod posebno oštećene, iz Leonor Greyl linije, najčešće se bira učinkovita hranjiva maska Masque Quintessence, a za brigu o vrhovima tanke i rijetke kose nanesite Sérum de Soie Sublimateur ili Éclat Naturel, za gustu kosu. Ono što posebno oduševljava kupce već godinama je unikatan i opojan miris svih Leonor Greyl koji spaja očaravajući cvjetni miris sa senzualnim egzotičnim notama.

Augustinus Bader za obnovu i njegu kose

Ako kojim slučajem niste čuli za ovaj niche brend koji je od beauty debitanta postao household name unutar samo dvije godine. Brend baziran na dugogodišnjem istraživanju matičnih stanica profesora Augustinusa Badera. Jednostavnost i učinkovitost temeljena na kliničkim ispitivanjima, srž su ovog brenda koji je proširio svoj asortiman na njegu kose. Rutina koju predlaže Augustinus Bader brend je minimalna, ali napunjena aktivnim i hranjivim sastojcima u svakom koraku. Posebna je pažnja posvećena serumu za tjeme.

Iznimno je važno njegovati folikul kako bi kosa bila zdrava i snažna. Kao i svaki Augustinus Bader proizvod, serum za tjeme obogaćen je revitalizirajućim TFC8 kompleksom. Kako je važno njegovati kosu iznutra, u ponudi se nalazi suplement The Hair Revitalizing Complex za jačanje kose. Suplement klinički dokazana revitalizira kosu, sprječava opadanje i jača keratinizaciju vlasi, stoga se kosi vraća volumen i gustoća.

Philip B botanički brend za njegu tjemena i sjaj kose

Ovaj omiljeni hollywodski brend temelji se na botanički ekstraktima. Posebnu pozornost posvećuje njezi tjemena, stoga možemo pronaći velik izvor seruma za hidrataciju, njegu i obnovu tjemena. Kad njegujemo korijen kose, izrasta jača kosa koja je manje sklona lomljenju. Posebno je omiljen Weightless Volumizing šampon za bestežinsku biljnu hidrataciju koja daje kosi punoću i bujan volumen. U kombinaciji s Weightless Volumizing regeneratorom koji se fokusira na oštećena područja kose, Philip B brend nam pruža ultimativnu kombinaciju za dugotrajni volumen. Zahvaljujući biljnim ekstraktima, opojan miris proizvoda ostaje dugo u kosi, pružajući aromaterapiju tijekom svakog korištenja.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: