Neobični komadi iz Gucci x adidas kolekcije koje potajno želimo

Gucci x adidas kolekcija "Exquisite" koja slavi rad redatelja Stanleya Kubricka donijela je nove komade od kojih su neki dosta neobični, a mi ih želimo sve
22.09.2022.
IMAGE SOURCE: Gucci

Prije nešto manje od mjesec dana Gucci je predstavio kampanju koja slavi nevjerojatan rad američkog redatelja Stanleya Kubricka. Modeli su pozirali u okružju poznatih scena filmova kao što su „Isijavanje“ i „Odiseja u svemiru“, obučeni od glave do pete u Gucci kolekciju „Exquisite“ nastalom u suradnji s adidasom. „Exquisite“ je posveta kinematografiji i predstavlja opsežnu kolekciju za jesen 2022.  Gucci i adidas su sada u drugoj fazi svoje suradnje s renesansnom tematikom, a kako je Gucci pod vodstvom Alessandra Michelea, kolekcija je izbacila još par komada koji su nas zaintrigirali.

Oduševila su nas dva para Gazelle adidas tenisica iz spomenute kolekcije. Prvi par od brušene kože presvučen je poznatom Gucci siluetom. Svijetla i tamna nijansa slova G i kvadratića izmjenjuju se duž tenisica, prikazujući prave old school motive ove modne kuće. Drugi par Gazelle tenisica sadrži crveno-zelene pruge te zajednički zlatni logo adidasa i Guccija na stražnjoj strani tenisice. Ove tenisice prodaju se za 575 funti.

Među novim dodacima u kolekciji, iznenadila su nas dva neobična komada. Prvi komad je dvostrana šilterica koja točno po sredini razdvaja dvije osobnosti: adidas i Gucci. Jedna je strana bež boje s klasičnim motivima slova „G“  gdje je Gucci dodao svoje ime ispod adidasovog logotipa. Druga strana šilterice je u potpunosti crna s izvezenim trima bijelim prugama izgledajući kao svaka obična adidas šilterica. Ovu dvostranu kapu možete nabaviti za 810 američkih dolara.

Drugi komad kolekcije koji nas je zaintrigirao su bijeli polurukavi s trima crvenim prugama koje se protežu duž cijelog rukava. Polurukavi napravljeni su od laganog pamučnog platna, a na samom kraju se nalazi čipkasti detalj, referirajući se na renesansnu tematiku. Polurukavi se prodaju za 400 funti.

Renesansnu tematiku „Exquisite“ kolekcije slijedi i maxi svilena haljina s visokim ovratnikom s mješanim motivima Gucci i adidasa, što rezultira hibridnim i zanimljivim izgledom haljine. U kolekciji ćete pronaći i Prince Of Wales bež jaknu sa zlatnim Gucci x adidas gumbima, a u istom dezenu dolaze i Prince of Wales hlače s Gucci Trefoil vezom. Nas je oduševio pleteni džemper od mohera, kao i sportske hlače istog materijala. Ova je kombinacija idealna za nadolazeće hladne dane. Za kraj, Gucci nije oklijevao da izbaci pravi statement modni dodatak. Riječ je ponovno vraćenoj Jackie 1961 torbici sada u jarko narančastoj boji od teleće dlake i crne kože.

SAZNAJ VIŠE: