Naša omiljena influencerica je dizajnirala kolekciju za Mango

Nakon suradnje s Pernille Teisbaek, španjolski brend Mango donosi novu kolekciju koju je dizajnirala beskrajno chic Camille Charriere. Kolekcija je dobar uvod u party sezonu pred nama
07.11.2022.
IMAGE SOURCE: Mango

Svi high street brendovi su požurili u party sezonu, a kako i ne bi kada nam ista stiže za manje od tri tjedna. Zara i Mango prednjače u kolekcijama, a Mango je prošli tjedan otišao korak dalje s party kolekcijom koju je osmislila Camille Charriere. Njen stil je jako hvaljen i obožavan od strane žena diljem svijeta. Vješto miksa francuski chic i britansku eklektičnost što za rezultat ima kombinacije koje rado želite kopirati. Kolekcija je vidno inspirirana 90-ima i obiluje jednostavnim ali seksi siluetama. Slip haljine koje obavijaju tijelo, pripijeni kombinezoni od čipke, mikro mini suknje, party topovi, lagane haljine koje se jedva drže na dugim tankim naramenicama sve začinjeno s upečatljivim nakitom i modnim dodacima.

„U modnoj industriji svi rade neke kapsulne kolekcije i suradnje te nisam bila otvorena za te opcije. Međutim Mango me dobio s konceptom odjeće za izlaske. Obožavam stvarati odjeću koja istražuje sve osobnosti žene kada se sprema za izlazak. I sam koncept odijevanja se promijenio. Prije smo poštovali nepisano pravilo o dnevnoj i večernjoj odjeći, ali sada je party odjeća postala svakodnevna“. – izjavila je.

Kolekcija je dostupna na web shopu brenda Mango. Najskuplji komad je kaput koji košta oko 1800 kuna.

SAZNAJ VIŠE: