Mango ima dobru kolekciju čizama, ovo su top modeli

Malo smo proučili ponudu modne kuće Mango i možemo vam kazati da su izbacili jako dobru kolekciju čizama. Dodatni plus je što je većina modela načinjena od prave kože. Evo što vas očekuje
17.10.2022.
IMAGE SOURCE: Mango

Iako nam njihova rana jesenska kolekcija nije donijela previše favorita, Mango je malo pojačao igru u kategoriji modnih dodataka. Ovo se posebno odnosi na čizme koje su nam prve na listi shoppinga u hladnoj sezoni. Većina modela s ove liste su načinjeni od prave kože i cijena im je nešto veća, ali du i dalje u pristupačnim okvirima. Ne znamo kakav model tražite, ali vam možemo garantirati da je selekcija velika. Modeli u stilu kaubojki dolaze u verziji od glatke i brušene kože sa stabilnom potpeticom visine 5cm. Pored gležnjača, u ponudi su i visoki kaubojski modeli u boji duhana.

Dobra je ponuda i kožnih čizama s visokom potpeticom s naglaskom na kožni model tik iznad koljena s tankom potpeticom u visini 10 cm. Ako tražite ravne čizme robusnijeg izgleda, obratite pažnju na model s vezicama koji ima mini torbicu od prošivene kože na gležnju. Za kraj, tu su čizme od svjetlucave mrežaste tkanine po uzoru na Saint Laurent model. Ovo nije najfunkcionalniji komad koji možete kupiti ove sezone, ali je najatraktivniji za večernji izlazak.

SAZNAJ VIŠE: