Najljepše ljetne haljine u izvedbi naših Instagram djevojaka

Kad ne znate što odjenuti, a trebate i želite izgledati dobro, haljina je najbolje rješenje. Neka vas u to uvjere naše omiljene djevojke koje pratimo na Instagramu
05.08.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram

Svaki put kad otvorimo Instagram, dočeka nas pregršt kombinacija koje bismo voljeli imati u svom ormaru. Ovo posebno vrijedi za ljetne haljine koje nam iskaču na feedu i koje variraju od romantike do suptilnog seksepila. Kombinacija mora, sunca, preplanulog tena i neke elegantne haljine je recept za dobar look, a to najbolje dokazuju naše djevojke koje su u svoj ormar „uselile“ neku od ljepotica iz novih kolekcija.

Ljupka Gojić Mikić
Matilde Djerf
Freya Sophie Winter
Shea Marie

Izabel Kovačić najbolje promovira vlastiti dizajn, a kad ne nosi LuniLou možete je vidjeti u haljinama načinjenim od prirodnih materijala i uvijek u nekoj smirenoj kombinaciji boja.

Izabel Kovačić

Ines Heli u svom ormaru čuva neke od najljepših haljina s potpisom francuskih brendova. I Ines najviše voli jednostavnost i haljine koje lijepo naglašavaju figuru. Crna pripijena haljina uz espadrile izgleda kao idealan look za ljeto u gradu.

Ines Heli

Jednostavnost je oličenje elegancije, a to zna i švedska influencerica Matilda Djerf koja je za ovu sezonu odabrala najjednostavniju crnu haljinu bez naramenica. Model bez naramenica nosi i Pamela Smoljanić koja se odlučila za haljinu brenda Sopar.

Pamela Smoljanić
SAZNAJ VIŠE: