12 jednostavnih rebrastih haljina koje možete nositi od jutra do večeri

Vjerojatno najudobniji i najpraktičniji komad koji možete useliti u ormar ovog ljeta je haljina od rebrastog materijala
26.07.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest

Dobra računica ljetnog looka je jako jednostavna, a glasi udobnost + funkcionalnost = styling za dan i noć. Ovo ljeto je iznjedrilo toliko trendova da smo se i mi sami u jednom trenutku pogubili i odlučili da ćemo zanemariti većinu stvarčica koje nas mame s web stranica, a koje ćemo realno odjenuti samo jednom. Vratili smo se jednostavnosti koja funkcionira. Haljine od rebrastog pamuka ili pletiva su visoko na listi ljetnih prioriteta. Zašto? Jer su beskrajno udobne, lijepo naglašavaju oblik tijela i možemo ih nositi kao dnevni ili večernji komad. Uzet ćemo za primjer najobičniju rebrastu haljinu iz Bershke koja dolazi u tri nijanse (crna,pijesak i cappuccino).

Ako je kombiniramo s udobnim ravnim natikačama od pjenastog materijala, imamo dobar dnevni look za odlazak na kavu. U večernjoj varijanti je nosimo s jednostavnim sandalama s trakicama koje imaju tanku visoku potpeticu i imamo sofisticiran večernji look i to sve za 130 kuna koliko haljina košta. Kad se vratimo u grad i prije nego krene hladnije vrijeme, možemo je nositi s tenisicama ili čizmicama i oversized traper jaknom. Dakle, poslužit će sve do trenutka dok ne postane hladno za laganije odjevne kombinacije.


Na Net-a-Porteru također imate velik izbor ovih haljina s potpisom nišnih brendova. Kako se radi o doista najjednostavnijem kroju koji postoji, stvarno nije potrebno da izdvajate astronomske iznose . Ako je haljina od organskog pamuka, koštat će nešto više. Isti je slučaj ako je napravljena od finog rebrastog pletiva. Važno je da vam je budžetu i da vam pristaje kao salivena.

JAMES PERSE

MANGO
SAZNAJ VIŠE: