Najavljeni su prvi izvođači ovogodišnjeg Paiz Music Festivala!

Nemojte čekati jer su early bird ulaznice uskoro u prodaji!
10.03.2022.

Ove ćemo godine moći uživati u drugom izdanju Paiz Music Festivala koji će se održati 22. i 23. srpnja u Starom Gradu na Hvaru. Tople, ljetne noći provest ćemo uz genijalne izvođače, a za sada su već najavljena dva vrhunska izvođača: najveća hrvatska world music atrakcija Kries i legendarni zagrebački Pips Chips & Videoclips. Ako ste se već navukli na ovu prvu najavljenu postavu, nemojte čekati jer su early bird ulaznice uskoro u prodaji!

Prošlogodišnje izdanje Paiz Music Festivala pokazalo se izuzetno uspješnim sa šest sjajnih izvođača poput jednog od najvećih alternativnih bendova Let 3, šibenskog benda elektroničke scene The Fogsellers te brass benda Justin’s Johnson. Ove godine sve zainteresirane posjetitelje očekuje dobra zabava na starogradskom Ljetnom kinu uz odličan spoj alternativne pop/rock glazbe i elektronike.

Svi vi koji želite nabaviti ulaznice što prije, early bird ulaznice kreću u prodaju 12. ožujka po cijeni od 100 kuna za prvih 50 kupaca, a iste večeri organizatori festivala su pripremili zagrijavanje u splitskom Adriatic Social Club-u gdje će posjetitelji moći nabaviti svoje ulaznice uživo kao i online putem Entrio sustava.

SAZNAJ VIŠE: