SEARCH

Možemo li se useliti kod Alicije Keys?

Možda ste već vidjeli impozantan dom popularne pjevačice koji se pojavljuje u filmu Iron Man
11.09.2022.
IMAGE SOURCE: Gary Kasl/The Altman Brothers/Frank Frances
RECOMMENDED

Imamo jednu strast, a to je ljenčarenje nedjeljom i maraton celebrity domova na YouTube kanalu magazina Architectural Digest. Pregledali smo gotovo sva videa i znamo koju boju salveta u kući ima Jessica Alba, ali i koliko je trajala renovacija kuće Kanyea Westa. Pa ipak, ništa nas nije toliko oduševilo kao kuća Alicije Keys koja je kultno djelo arhitekture poznato kao Razor House. Alicia i njezin suprug, glazbeni producent Swizz Beatz su kupili ovu kuću 2019. za cijenu od 21 milijun dolara. Masivna građevina u kojoj dominiraju beton i staklo je poznata kao kuća Tonyja Starka iz filma Iron Man.

Izgradnja je trajala punih 6 godina, a dovršena je 2007. Kuća ima 6 spavaćih soba s pogledom na ocean, kino, teretanu, knjižnicu, sobu za bilijar i prostrani dnevni boravak. Naravno tu je i infinity bazen iz kojeg puca pogled na Malibu. U sklopu posjeda se nalazi i gostinjska kuća s dvije spavaće sobe, a svaki kat ima svoj zasebni ulaz. Jako nas se dojmilo uređenje interijera koji je iznimno nježan i topao u odnosu na hladni dizajn kuće.

Alicia je ispunila svoj dom umjetničkim djelima, masivnim komadima namještaja i naravno glazbenom sobom u kojoj dominira njen prvi klavir koji je dobila od izdavačke kuće kada je snimila svoj prvi uspješni solo album. Pogledajte video i recite nam da niste oduševljeni.

SAZNAJ VIŠE: