Motorola ima prvi mobitel napravljen u suradnji s Institutom za boje Pantone

Serija motorola edge 50 prvi su pametni telefoni na svijetu s PantoneTM potvrđenom kamerom i zaslonom razvijenim u suradnji s Pantone znanstvenicima za boje
05.06.2024.
IMAGE SOURCE: Promo
RECOMMENDED

Uzbudljive vijesti dolaze iz svijeta tehnologije jer je Motorola predstavila novu seriju svojih pametnih telefona. Novost je najelegantnija i najuravnoteženija linija uređaja obitelji edge: motorola edge 50 ultra, motorola edge 50 pro i motorola edge 50 fusion, uključujući i inovativne bežične slušalice moto buds+ i moto buds.

Što nam donosi serija motorola edge 50?

Ovi uređaji donose sve što ste ikada željeli od pametnog telefona: impresivne performanse, vrhunski dizajn i najnovije tehnološke inovacije. Serija motorola edge 50 dizajnirana je s cjelokupnim osjećajem sklada. Rezultat toga je obitelj uređaja koja nudi primamljive teksture i zakrivljenosti koje su ugodne na dodir kao i oku. Umotani u materijale poput pravog drva, posebnog izdanja biserne polimerne završnice ručno izrađene u Italiji i veganske antilop kože, uređaji su dostupni u najnovijim trendovskim bojama i posjeduju IP68 vodootpornu zaštitu. Rezultat su lagani, zadivljujući uređaji koji privlače taktilna i vizualna osjetila, s posebnim fokusom na vrhunsku kvalitetu slike i videa.

MOTOROLA

Naime, serija motorola edge 50 prvi su pametni telefoni na svijetu s PantoneTM potvrđenom kamerom i zaslonom razvijenim u suradnji s Pantone znanstvenicima za boje. Korisnici mogu pouzdano snimiti i vidjeti svijet točno onakvim kakvim ga vide uz Pantone potvrđene boje i nijanse kože što ga čini idealnim za stvaranje sadržaja. Motorola edge 50 ultra ističe Motorolin fokus na dizajn i razvijen je kako bi impresionirao i najzahtjevnije korisnike pametnog telefona. S udobnim zakrivljenim linijama, vrhunskim materijalima poput pravog drveta i veganske kože kao i Pantone bojom godine, Peach Fuzz, ovaj uređaj je više od običnog pametnog telefona – on je umjetničko djelo. Slijedeći estetiku dizajna vodećeg Motorolinog uređaja, motorola edge 50 Pro kompletiran je s lijepo oblikovanim rubovima, pjeskarenim aluminijskim okvirom i veganskom kožom ili posebnim izdanjem biserne završnice ručno izrađene u Italiji, što ovaj uređaj čini mekim i glatkim na dodir.

motorola novi uređaj

No, tu nije kraj inovacija. Motorola je usko surađivala s korisnicima kako bi stvorila bežične slušalice moto buds+ i moto buds koje će revolucionirati način na koji doživljavamo zvuk. Kristalno jasan zvuk, udobnost tijekom dugotrajnog nošenja i izvanredna povezanost samo su neke od značajki koje očekuju korisnike ovih bežičnih slušalica.

Projekt Umjetnost u vašim rukama

U sklopu predstavljanja nove linije uređaja obitelji edge, Motorola je pokrenula projekt Umjetnost u vašim rukama. Projekt predstavlja suradnju s osam vrhunskih fotografa iz osam europskih zemalja koji su se, nadahnuti vrhunskim dizajnom i prekrasnom završnom obradom, pridružili za prvi projekt te vrste koji ima za cilj zabilježiti bogatstvo lokalne umjetnosti, stila i dizajna koristeći uređaje serije motorola edge 50 i njihove napredne kamere pokretane umjetnom inteligencijom (AI). Njihovi zajednički napori okupljaju se na interaktivnoj platformi hellomotoart.com/hr gdje su posjetitelji pozvani da krenu na vizualno putovanje svjedočeći kako jedinstveni stil svakog fotografa oživljava u fotogaleriji, gdje se vrhunske značajke uređaja edge 50 serije stapaju s dubokom strašću za pripovijedanjem kroz objektiv kamere.

Motorola

Raznovrsnu umjetničku stranu Zagreba zabilježio je Matej Grgić, poznatiji kao @street.threadz. Njegov jedinstveni kreativni pogled s Motorola edge 50 pro sada se može vidjeti na ovdje. Također, korisnici koji žele istražiti projekt mogu sudjelovati i u regionalnom natječaju glasanjem za svoj omiljeni foto album. Imaju priliku osvojiti putovanje za dvije osobe kako bi istražili svoj omiljeni grad, a također i edge 50 Pro i edge 50 Ultra uređaje ili nove Moto slušalice. Prihvatite umjetnost života uz motorolu edge 50 seriju. Telefon pun života, pun umjetnosti, s dizajnerskim potpisom. Snimanje svijeta nikad nije bilo ljepše.

SAZNAJ VIŠE: