SEARCH

Uskoro bi trebale biti lansirane prve krznene adidas Sambe

Što se tiče popularnih Samba tenisica, nije lako biti inovativan - sada smo već vidjeli bezbroj različitih modela, ali Grace Wales Bonner uvijek u tome uspije
19.10.2023.
IMAGE SOURCE: Instagram @luckydraw_kr
RECOMMENDED

Poznata britanska dizajnerica Grace Wales Bonner i adidas već godinama stvaraju ubojite Samba tenisice – čak prije nego što je ludilo za cipelama uopće došlo do vrhunca. Prve cipele koje je britanska dizajnerica kreirala s adidasom bile su svestrane Samba i SL72 tenisice u neutralnim bojama, naglašene ručno ušivenim detaljima i spadaju u jedne od najboljih Samba modela do sad.

No Wales Bonner nije stala na tome, što se tiče cipela koje imaju jedinstven stil i svestranu privlačnost, dizajnerica je ovaj put možda i nadmašila samu sebe. Svi smo uživali u posebnom srebrnom modelu tenisica prije par mjeseci, a najnovija suradnja trebala bi nam dati još jedan izuzetan dizajn tenisica – i to s krznom. Jednostavnu siluetu samba tenisica krasi bijelo krzno i ušiveni detalji koji cipeli daju dodatnu posebnost.

wales bonner adidas samba

Već duže kruži riječ o par prigušenijih smećkastih modela Wales Bonner i adidasa, koji bi trebali uskoro biti lansirani, vjerojatno prije ovog zabavnog krznenog modela. U svakom slučaju veselimo se novim modelima briljantne dizajnerice i ne sumnjamo da će se rasprodati čim stignu na tržište, zato smo na oprezu i pratimo vijesti o lansiranju.

wales bonner adidas samba

wales bonner adidas samba
SAZNAJ VIŠE: