SEARCH

Marija Tarlać nas mami da provedemo dugo toplo ljeto u tropskim uzorcima

Jedna od najpoznatijih srpskih dizajnerica čiji se rad cijeni u cijeloj regiji predstavila je lookbook za novu ljetnu kolekciju
28.06.2022.
RECOMMENDED

Kad pogledamo lookbook Marije Tarlać zamišljamo da se vozimo u cabrio automobilu po Toscani i jurimo na neko otmjeno ljetno vjenčanje pod zvijezdama ili na cocktail party koji ne želimo propustiti. Njena odjeća jako vjerno prenosi emocije i stvorena je za kreiranje uspomena. Uvijek ćete se sjetiti gdje ste odjenuli onu lijepu korzetiranu midi haljinu s ružičastim tropskim uzorkom jer je komad toliko upečatljiv da će vjerojatno zauzeti posebno mjesto u ormaru. Isti je slučaj sa svilenom slip haljinom u boji slonovače koja ima šlep i lako je možete odjenuti i za vlastito vjenčanje.

Ljetna kolekcija poziva na uživanje kroz neke hedonističke trenutke koje samo ovo godišnje doba može isproducirati. Tropski print dominira, ali ima određenu decentnu notu koja će biti privlačna i ljubiteljima monokromatskih tonova. Ništa nije pretjerano, a sve je primjetno. Silueta je na trenutke opuštena kao na svilenoj patchwork haljini koja lebdi oko tijela i maksi haljini golih ramena s uzorkom cvijeća, a na trenutke stroga i naglašava liniju tijela kao na senzualnom setu korzeta i pencil suknje koji će biti siguran bestseller ljeta.

Materijali su ljetni i najugodniji za nošenje: viskoza, pamuk, svila i lan. Kolekcija je dostupna online i u Marija Tarlać dućanu u Beogradu.

SAZNAJ VIŠE:
Lea Ladišić Marković
| 18.06.2024.