Maison Margiela dodao je još jedan model Tabi kolekciji

Maison Margiela zaludio je svijet Tabi cipelama koje sada možete pronaći u više od jednog modela, a upravo je i proširio kolekciju ovih statement cipela.
19.11.2023.
IMAGE SOURCE: Maison Margiela

Najpopularnije cipele 2023. godine ostavile su nas u šoku, jer su definitivno nešto što nismo očekivali da će se pronaći na tronu popularnosti. Riječ je o Tabi cipelama brenda Maison Margiela, ne toliko klasičnog dizajna i zasigurno su statement komad, ova vrsta cipela dolazi u mnogo varijacija, a Maison Margiela je upravo proširio tu kolekciju za još jednu verziju.

Tabi čizme za kišu

Od prvog javnog prikazivanja ovih cipela 1989. godine do danas njihova popularnost je postepeno rasla, a pravi porast u popularnosti doživjele su u zadnjih nekoliko godina, posebno zbog popularne društvene mreže TikTok. Doživjele su toliku popularnost da je „Tabi Swiper,“ osoba koja ide na Tinder spojeve kako bi ukrao Mary Jane Tabi cipele postao prava pojava. Maison Margiela je prepoznao porast u popularnosti i potražnji, pa je adekvatno i odgovorio na to, povećavajući broj različitih verzija Tabi cipela, od kaubojskih čizama, balerinki, cipela s potpeticom, pa i najnovijeg dodatka, čizme za kišu.

Maison Margiela Tabi

Da, čizme za kišu, model koji nije toliko popularan u odjevnim kombinacijama iako je za jesensko razdoblje vrlo praktičan, no za dobru odjevnu kombinaciju nije problem ni žrtvovati suhe čarape. Tipičan odabir za odlazak u šumi ili na selo, sad je dobio Maison Margiela preobrazbu i to na Tabi način. Visoke do koljena, napravljene od gume i naravno s razdvojenim prstima, ove čizme su ne samo praktične, već i odličan dodatak modnim kombinacijama za kišne dane. Tabi čizme za kišu dolaze u tri boje, crnoj, bež i maslinasto zelenoj.

Maison Margiela čizme za kišu

U ovim luksuznim čizmama za kišu, barem po njihovoj praktičnosti, bi mogli neometano šetati kroz blatnjave šume, no to vjerojatno neće biti slučaj i češće ćemo ih viđati na ulicama, u modnim kombinacijama na revijama ili na naslovnicama časopisa. Sigurni smo da će i ovaj model pronaći svoje mjesto u ormarima, a željno iščekujemo vidjeti što nam još Maison Margiela sprema.

SAZNAJ VIŠE: