Lego kocke ovoga puta stižu u obliku razglednica

Ako ste veliki zaljubljenik u putovanja ili poznajete nekog putoholičara za kojeg baš smišljate što ćete mu pokloniti, onda svakako bacite oko na ove Lego razglednice
20.08.2022.
IMAGE SOURCE: Lego

Lego nas je navikao na fenomenalne kampanje, neprikosnovenu kreativu i originalnost. Ali na neki način uvije nas uspije iznova iznenaditi, a svakom novom idejom pomakne granice prethodnoj. Bilo da volite putovati ili skupljate predmete iz drugih država, mada ove dvije aktivnosti uglavnom idu u paketu, željet ćete posjedovati nove Lego razglednice.

One stižu iz New Yorka, Amsterdama, Pariza i Pekinga i svaka oslikava duh i arhitekturu pojedinačnog grada. Svaka od razglednica sadrži najpoznatije znamenitosti, pa se tako na Pariškoj nalaze Eiffelov toranj, Trijumfalni luk i Pont Neuf. New York dolazi sa Kipom slobode, Empire State zgradom i Svjetskim trgovačkim centrom, a Amsterdam i Peking slijede primjere.

Nadovezujući se na prethodnu kampanju u čijem fokusu su bila djeca i nastojanje da im se pomogne da se izbore sa svojim emocijama, razglednice targetiraju stariju grupaciju, prvenstveno zaljubljenike u putovanja i dostupne su za narudžbu na Lego stranici. Eto ideje za neki naredni poklon.

SAZNAJ VIŠE: