Legendarna Cher je u novoj kampanji brenda MAC

17.01.2022.

„Oduvijek sam bila Cher, čak i onda kada sam imala četiri godine, samo tada nisam imala luksuz šminkera, frizera i bogatih kostima. Tada sam trčala uokolo gola, pjevajući u maminu četku za kosu. Oduvijek sam bila tvrdoglava, ali kasnije se ta tvrdoglavost pokazala kao moja najveća prednost. JEDNOSTAVNO NE VJERUJEM U RIJEČ „NE“. Što god da se dogodilo, nikad nisam odustajala. Nisam imala vremena brinuti o tome što drugi misle i riskirala sam, što drugo mi preostaje? Bila sam poput onih autića koje viđate u zabavnim parkovima, kada udarim u zid, samo se okrenem u drugom smjeru. Pa ja životu govorim „Challenge Accepted“ čitav milenij!“ – kazala je neuništiva Cher povodom svog novog angažmana za brend MAC.

Uz Cher, novu kampanju krasi i Sawetee koja također nije krila oduševljenje što je dobila čast sudjelovati u ovom globalnom projektu: „Ja sam hustler i svaki dan ostvarujem zacrtane ciljeve. Za mene biti ikona znači razmišljati van zadanih okvira i izlaziti iz zone komfora, zato je Challenge Accepted kampanja savršena za mene. Počašćena sam surađivati s legendarnom Cher na mom omiljenom brendu kozmetike. Ozbiljno, MAC sjajila koristim otkad znam za sebe! Nevjerojatna energija kojim Cher zrači je zarazna i biti rame uz rame s njom u ovoj kampanji mi znači nevjerojatno puno. 

U sklopu Challenge Accepted kampanje MAC poziva sve svoje korisnike da testiraju njihove proizvode. Natječaj možete pronaći i na hrvatskom Instagram profilu gdje možete osvojiti čak 1000 kuna MAC proizvoda.

SAZNAJ VIŠE: