SEARCH

Kylie Cosmetics ima kremasto rumenilo koje bi moglo postati hit

Mnogi tvrde da će Kylie Cosmetics propasti, a možda ga sada spasi najnovije kremasto rumenilo koje odgovara današnjim make up trendovima
22.04.2024.
IMAGE SOURCE: Instagram @kyliejenner, @kyliecosmetics
RECOMMENDED

Tjednima se razglabalo o tome da se ruši carstvo Kylie Jenner. Odnosno, da će njezin brend Kylie Cosmetics propasti jer ne posluje toliko dobro koliko je prikazano. Kylie se vidno ubacila u različite sfere poslovanja: pokrenula je modni brend, izbacila parfem, lansirala alkoholno piće…je li njezin beauty brend doista u problemu? Ako je doista tako, možda će ga novi proizvod koji je lansiran neki dan spasiti. Mnogi tvrde da je Kylie Cosmetics zastarjeli brend, odnosno da njegovi proizvodi više ne konkuriraju današnjim make up trendovima. Zato je Kylie zaokrenula priču i izbacila nešto što danas svi žele: kremasto rumenilo.

Cream-to-powder rumenilo

Danas vlada opsesija za rumenilima pa je i Kylie uskočila u taj trend lansirajući šest kremastig rumenila u stiku koji se na koži setiraju kao poizvodi u prahu. Nijanse se kreću od ružičaste do tamnocrvene: bubblegum ružičasta „Breakfast in Bed“, nude ružičasta „Meet Me There“, boja terakote „Play for Keeps“, ružičasto ljubičasta „Make Him Blush“, koraljna boja „Hey Sugar“ i boja vina „Never Too Much“.

kremasto rumenilo

Na Instagram postu, Kylie je opisala rumenilo kao najljepši i najjednistavniji prikaz boje sa savršenim nježnim mat finišem. Objava također prikazuje Jenner kako pozira dok joj se na obrazimasjaji  prekrasna, visoko pigmentirana narančasta nijansa na njezinu tenu. Otkrivanje novih rumenila dolazi nakon nedavnog lansiranja maskare i Kylie Skin Lip Butter brenda. Nove nijanse rumenila moći će se kupiti na web stranici brenda od 24. travnja.

kremasto rumenilo
kremasto rumenilo

kremasto rumenilo
SAZNAJ VIŠE: