Bookirajte let: u London stiže popularna izložba inspirirana Wesom Andersonom

Fenomen na društvenim mrežama pod nazivom „Accidentally Wes Anderson“ stiže sa sjajnom izložbom u London koja će prikazati više od 200 slika s najzanimljivijih mjesta na svijetu
02.11.2023.
IMAGE SOURCE: Acidentally Wes Anderson
RECOMMENDED

„Accidentally Wes Anderson“ je zajednica koja je postala fenomen na društvenim mrežama, a bavi se pronalaskom, fotografiranjem i dijeljenjem najljepših i najzanimljivijih mjesta na svijetu koja izgledaju kao da su izašla iz filma Wesa Andersona. S obzirom na veliku popularnost stranice, zajednica je pokrenula fizičku izložbu fotografija i instalacija koju je počela predstavljati diljem svijeta. Prva izložba održala se u Seoulu, zatim u Tokyju, a sada  „Accidentally Wes Anderson“ napokon stiže na lokaciju udaljenu 2 sata avionom od nas: u London.

„The Accidentally Wes Anderson: The Exhibition“ u Londonu

Na izložbi u Londonu će biti predstavljena zbirka od preko 200 slika iz stvarnog života koje prikazuju svijet kroz umjetnost fotografije na jedinstven način koji se može pohvaliti šarmom i ekscentričnom estetikom. Izložba je nastala u suradnji s Feverom, vodećom platformom za otkrivanje zabave uživo koja stoji iza nekih od najtraženijih iskustava u Londonu.

wes anderson izložba

wes anderson izložba

Izložba će biti sastavljena od sedam tematskih soba koje vode goste na zadivljujuće putovanje kroz čudan svijet nadahnut Andersonovom prepoznatljivom filmskom estetikom. Posjetitelji izložbe će biti transformirani u raskoš pastelnih nijansi i u idilične krajolike.

zgrada

Iskustvo će započeti ulaskom gostiju u “Poštu” gdje će doživjeti taktilno putovanje u prošlost u analogni London i kasnije otkriti “Vrata” koja djeluju kao portali u novu maštu. Tematske sobe uključuju “Hotele/Motele”, kao i “Sportove”, te jednu koja je posvećena gradu: “Londonska soba”.

pošta

motel

Izložba će se održait na adresi 79-85 Old Brompton Road u Kensingtonu u Londonu. Prodaja ulaznica počinje 7. studenog, a otvaranje izložbe 8. prosinca.

izložba hotel
SAZNAJ VIŠE: