Veliki koncerti u Hrvatskoj 2024. kojima se jako veselimo

Napravili smo pregled svih koncerata i velikih glazbenih imena koji stižu u Hrvatsku 2024. godine, a mi im se jako veselimo
02.02.2024.
IMAGE SOURCE: Instagram @teddysphotos, @dualipa, @gracejonesofficial, @icet

Već smo sa strane odvojili novčanu svotu za sve nadolazeće koncerte u 2024. godini jer ih je doista puno. Uzbuđeni smo što u Hrvatsku ove godine stižu velika glazbena imena, a najave koncerata još uvijek nisu potpuno gotove. Kako bismo vam olakšali posao biranja na koji koncert želite ići, sastavili smo na jednom mjestu popis svih onih u Hrvatskoj kojima se mi jako veselimo.

koncerti u hrvatskoj
koncerti u hrvatskoj

STING, ARENA ZAGREB (27. SVIBNJA)

Veliko ime glazbene scene Sting u proljeće stiže u zagrebačku Arenu. Ovaj britanski glazbenih sa 17 osvojenih Grammy nagrada zagrebačkoj publici će pjevati svoje najveće hitove kao što su „Roxanne“, „Message in a Bottle“, „Fileds of Gold“, kao i plametarno popularnu baladu „Every Breath You Take“. Sting je u Zagrebu 27. svibnja 2024. godine.

DUA LIPA, ARENA PULA (8. I 9. LIPNJA)

Potvrđeno je da britanska pjevačica kosovskih korijena stiže u pulsku Arenu i to će održati koncert dva dana za redom. Autorica hitova „New Rules“, „Levitating“ i „One Kiss“ veliku je pozornost stekla i nedavnim kino blockbusterom „Barbie“ za koji je snimila pjesmu „Dance The Night“. Na radio postajama trenutno slušamo njezin najnoviji singl „Houdini“ a za par mjeseci ćemo ju moći slušati i uživo.

ICE T I BODY COUNT, ŠALATA ZAGREB (16. LIPNJA)

Body Count, bend koji spaja hip hop i metal, s velikim imenom hip hop/ rap scene Ice T-jem, dolaze ovo ljeto na zagrebačku Šalatu. Ovaj neobičan, ali magičan spoj djeluje već tri desetljeća i danas su zajedno jedna od najtraženijih live atrakcija na planeti. Ako niste znali. Ice-T je oduvijek bio fan metala i hard rocka pa se ova kombinacija savršeno spojila.

AVRIL LAVIGNE, ARENA PULA (17. LIPNJA)

Nama milenijalcima ispunjava se tinejdžerski san da stojimo u prvom redu na koncertu punk-rock zvijezde Avril Lavigne. Ova kanadska pjevačica u pulsku Arenu dolazi u sklopu albuma “Love Sux” koji je objavila u 2022. No, sigurni smo da će nas Avril počastiti nostalgičnim hitovima kao što su „Girlfried“, „Sk8er Boi“ i „Complicated“.

GRACE JONES, ŠALATA ZAGREB (4. SRPNJA)

Velika glazbena ikona koja desetljećima definira glazbu, modu i umjetnost održat će premijerni koncert na zagrebačkoj Šalati ovoga ljeta. Grave Jones, pjevačica i model jamajkanskih korijena, predstavit će svoje klasike zagrebačkoj publici kao što su „Private Life”, “Slave to the Rhythm” i „Vamp“.

LENNY KRAVITZ, ARENA PULA (28. SRPNJA)

Nakon 13 godina, legendarni glazbenik Lenny Kravitz vraća se na hrvatsku scenu i to u pulsku Arenu. ravitz će u Puli nastupiti u sklopu velike svjetske turneje “Blue Electric Light Tour”. Blue Electric Light naziv je njegovog posljednjeg, 12. studijskog albuma, koji izlazi 15. ožujka, a najavljen je singlom TK421.

ED SHEERAN, ZAGREBAČKI HIPODROM (10. KOLOVOZA)

Na isti dan kada Taylor Swift ima svoj koncert u Beču, Ed Sheeran nastupa na zagrebačkom Hipodromu. Odluka je bila teška, no ipak ćemo ostati unutar granica svoje zemlje slušajući najveće hitove ovog velikog britanskog glazbenika sa svih pet studijskih albuma.

SAZNAJ VIŠE: