Kim Kardashian lansirala je proizvode za dom koje stvarno ne trebamo

Kim Kardashian je upotpunila svoju liniju za njegu lica s odgovarajućim proizvodima za dom poput kante za smeće, kutije za maramice i ovalnog pladnja za odlaganje proizvoda. Vrijeme je da otkrijete kolika je cijena tih kućnih dodataka
07.10.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram @skkn
RECOMMENDED

Tolerancija na skincare brendove celebrityja je postala vrlo niska. I to ne zato što je riječ o brendu neke slavne osobe, već o tome što si te iste slavne osobe mogu dopustiti da nabiju cijene za, ruku na srce, gluposti. To ne znači da je svaki celebrity brend loš i precijenjen. Na primjer, make-up brend „Rare“ Selene Gomez je izrazito hvaljen jer su cijena i kvaliteta proizvoda u savršenom omjeru. A također, poruka o mentalnom zdravlju i prihvaćanju sebe oko koje se vrti cijeli imidž brenda je pogođena „u sridu“. To isto se ne može reći za Kim Kardashian koja je već podigla prašinu preskupim proizvodima svog skincare brenda SKKN. Kim sada širi brend s kućnim dodacima koji nam zaista, ali zaista ne trebaju. Bar ne po tolikoj cijeni.

Rutine njege lica u devet koraka koje bismo ukupno platili 575 dolara, sada je upotpunjena s odgovarajućim proizvodima za dom. Izrađena od sivog, betonskog materijala, kolekcija bi trebala nadopuniti strogi minimalistički izgled ambalaže proizvoda za njegu kože brenda SKKN by Kim.

Pripremite se pročitati o kojim je proizvodima riječ: ovalni pladanj koji služi za odlaganje proizvoda od 645 kuna, kanta za smeće od 1300 kuna, kutija za maramice od 885 kuna, sferični spremnik za okrugle pamučne vatice od 685 kuna i kantica za štapiće za uši i ostale predmete od 645 kuna. Ako naručite cijeli komplet, dobit ćete popust od 15% pa će vas sveukupno ovi predmeti doći 3550 kuna. Hrvatske cijene su za dvadesetak kuna više na web stranici, ali i u dolarima otprilike dođe na isto.

Mišljenja oko ovih dodataka u SKKN kolekciji su podijeljena. Neki cijene profinjen i nenametljiv izgled cijele kolekcije, no bez obzira na to, apsolutno svatko se slaže da je zaista već dosta da slave osobe prodaju precijenjene i preskupe stvari. Na jednakoj meti pronašao se skincare brend Brada Pitta čije se cijene proizvoda kreću od 85 pa sve do 385 američkih dolara. No, po našem mišljenju, Kim je dosegla novu razinu besmislenosti. Prodavati kantu za smeće za 1300 kuna? Besmislica.

SAZNAJ VIŠE: