Kako se Dora Predojević spremala za veliku reviju brenda Mona?

24.06.2022.
IMAGE SOURCE: Privatni album

Mona mi je jedan od najdražih regionalnih modnih brendova čije događaje ne propuštam. Ovaj put sam se uputila u Beograd da budem uzvanica na predstavljanju njihove jesenske kolekcije koje su upriličili na krovu Mona Plaza hotela. Ako niste upoznati, ovaj hotel se otvorio prije dvije godine i često odsjedam tu kada sam u Beogradu. S krova puca pogled na cijeli Beograd, a u zalazak sunca, kada je revija upriličena sve je izgledalo još monumentalnije.

Kako dress code nalaže, za reviju sam odabrala komade s potpisom Mone. U ormaru inače imam podosta njihovih odjevnih predmeta i zaista stojim iza toga da se radi o jako kvalitetnim materijalima i krojevima koji pristaju kao saliveni.

Make up i kosu za ovu reviju nisam imala, u smislu profesionalnog vizažista i frizera, te sam uzela stvar u svoje ruke. Odlučila sam se za vječni klasik – crveni ruž i lijepi sjajni ten. Inače mi je ovo „go to“ look koji je stvarno jednostavan za izvesti, ne uzima puno vremena, a uvijek izgleda elegantno. Ništa ne može nadmašiti „perfect red lip“ ako je uredno izvedena.

Što se tiče odabira odjeće, tu sam igrala na klasiku i jednostavnost. U Beogradu je također 30 stupnjeva pa mi se bijela boja činila kao najbolja opcija. Za reviju sam odabrala bijeli top bez rukava koji će dobro pristajati i na traperice opuštenog kroja, a uparila sam ga s bijelim hlačama muškog kroja. Look sam upotpunila s mini torbom sa zlatnim lancem brenda Mona, zlatnim narukvicama i ogrlicom i jednostavnim crnim sandalama.

Revija je počela u zalazak sunca što je i tema cijele kolekcije imena Sunset Cruise. Na pisti su se smjenjivali ženstveni krojevi, prirodni materijali i najljepša paleta boja koju sam vidjela ove sezone. Iako je kolekcija jesenska, mislim da ću odabrati nekoliko komada već za ovo ljeto. Ako tražite elegantne haljine za neko ljetno vjenčanje ili imate neki glamurozan party na kojem se morate istaknuti, savjetujem da pogledate novu kolekciju koja je već stigla u Mona trgovine.

Nakon revije smo otišli u noćni život Beograda koji živi 24h dnevno, 7 dana u tjednu. Ruž je ostao postojan😊

SAZNAJ VIŠE: