Kako nam je bilo na brunchu s Lukom i Nemanjom?

06.05.2022.
IMAGE SOURCE: Leon Grdić

Jedno od najpopularnijih zagrebačkih mjesta je poslužilo kao savršena lokacija za brunch koji se održao u sklopu projekta Studio 22, a čiji su domaćini bili Luka i Nemanja.

Opuštena atmosfera, odlična glazba i zdravi zalogaji su ispunili sva očekivanja u restoranu Broom 22 koji su Nemanja i Luka stavili na svoju listu najdražih mjesta.

Dečki su na brunch pozvali svoje prijatelje, ali i pratitelje s društvenih mreža koji su imali ekskluzivnu priliku prisustvovati eventu i podružiti se s Lukom i Nemanjom. Svi prisutni su imali i priliku da bolje upoznaju nove Samsung Galaxy S22 Ultra i Samsung Galaxy S22+ pametne telefone koji su zaslužni za sve one cool fotografije i videa koja ste sigurno vidjeli na društvenim mrežama za vrijeme trajanja eventa.

Sadržaj se stvarao i dijelio u stvarnom vremenu što nije ni čudno jer je na brunchu itekako bilo Instagram worthy trenutaka. Uz Luku i Nemanju, na brunch su stigli pravi predstavnici Gen Z generacije; Karla Zelić, Mia Matić, Pave Elez, Luciano Plazibat, Tia i brojni drugi.

U nastavku donosimo atmosferu, a uskoro vas pripremamo za uzbudljiv nastavak projekta Studio 22. Naše druženje nastavljamo iduću srijedu, 11.5. na odličnom partyju naše influencerice Karle Zelić u Secret Clubu. Ovo je samo početak.

 

SAZNAJ VIŠE: