Još jedne Nike tenisice koje ćemo nositi za Valentinovo

Ovog Valentinova zaljubit ćemo se u nove Nike “Yellow Heart” tenisice koje su nas oduševile na prvi pogled. Pogledajte kako izgledaju
25.01.2023.
IMAGE SOURCE: Nike

Nakon što je Nike u studenom objavio kako u pripremi ima valentinovsku kolekciju Dunk Low tenisica, nestrpljivo iščekujemo vidjeti njihovu igru na temu. Na dan zaljubljenih, stiže nam neobični model cipela. Unatoč crvenoj i rozoj, zaštitnim bojama nadolazećeg mjeseca, Nike se odlučio na bijeli model sa žutim srcima.

Potpuno bijela verzija cipela izrađena je od glatke kože na gornjem dijelu, dok je peta naglašena malim žutim izrezom u obliku srca s malim Swoosh znakom u sredini. Bijelo- žuta tema nastavlja se i na jeziku tenisice, kao i na gumenoj peti, a sve je zaokruženo krem Swoosh znakom. Kako sve ne bi izgledalo jednolično, korišteni su sjajni i mat slojevi u bojama “Sail” i “Varsity Maize” te istovrsne vezice. 

Ranije ovog mjeseca naišli smo na Nike Air Force 1 Low tenisice iz iste kolekcije. Decentni dizajn i slatki ljubavni motivi osvojili su nas na prvu i ne možemo se odlučiti koje su bolje. Valentinovo nam se bliži i ne bismo se žalili da umjesto cvijeća i poručice dobijemo ovakav poklon. 

SAZNAJ VIŠE: