Ove Air Force 1 Low tenisice želimo za Valentinovo

Air Force 1 Low tenisice dio su Nikeove kolekcije za Valentinovo i potpuno nas je oduševio njihov decentni dizajn sa slatkim ljubavnim motivima
13.01.2023.
IMAGE SOURCE: Nike/ Unsplash
RECOMMENDED

Za točno mjesec dana slavit ćemo Dan zaljubljenih kada jedna skupina na krilima ljubavi uživa sa svojom boljom polovicom, dok druga skupina ljudi okreće očima. Ovoga puta nas ne zanimaju (ne)ljubavni odnosi, već ljupke kolekcije tenisica koje nikad ne razočaraju. I bili smo u pravu, Nike nas je oduševio sa svojom kolekcijom za Valentinovo i Air Force 1 Low tenisicama.

AIR FORCE 1 LOW tenisice

Pridružujući se već postojećoj liniji brenda koja obuhvaća Air More Air More Uptempo, Air Trainer 1, Dunk Low i Dunk High 1985 modele, nove Air Force 1 Low za Valentinovo su neupadljive, a imaju tu dozu decentnih elemenata ovog ljubavnog praznika. Dolaze u krem bijeloj boji, dok su potplata, stražnji dio tenisice te SWOOSH znak tamno crvene boje. Rubovi unutrašnjosti tenisice i SWOOSH znaka presvučeni su baby ružičastom bojom.

Detalji na Air Force 1 Low tenisicama su nam preslatki. Crvene trešnje u obliku srca izvezene su preko velikog SWOOSH znaka na bočnoj strani tenisice, a nalaze se i na Nike logu na jeziku i u unutrašnjosti tenisice. Veliko ružičasto srce smješteno je na crvenu podlogu na stražnjem dijelu tenisice unutar kojeg stoji maleni SWOOSH znak. Još jedno ružičasto srce s Nike znakom upleteno je u vezice. Ovaj model izlazi u prodaju u nadolazećim tjednima, a mi ćemo do tad uživati u pogledu na ovako šarmantnu i slatku kolekciju.

SAZNAJ VIŠE: